kajenka
Fanka BB :)
Pastela ja pol roku karmilam bedac na ostrej diecie (AZS pojawilo sie juz w 6 tyg.) i pod koniec bylam cieniem czlowieka- wychudzona, wycienczona, z waga ponizej 50 kg. Przez 2 ostatnie miesiace pilam Nutramigen, zeby dostarczyc swojemu organizmowi potrzebnych skladnikow. Ale moja mala uczulalo nie tylko mleko i produkty mleczne, ale i jajka, kurczak i wieprzowina, buraczki, gruszki i wiele, wiele innych. Wiele osob mnie namawialo, zeby przejsc na sztuczne karmienie, ale poniewaz to byla zima ja sie uparlam i karmilam piersia. I nie zaluje. A dzieki temu, ze pilam Nutramigen, nie bylo problemow z przestawieniem Pauli na to "mleko".
Musisz uwazac na sklad potraw, uczula nie tylko mleko, ale np. serwatka zawarta w margarynach. bezpieczna jest zolta Flora i chyba ktoras Rama. Nie powinnas jesc bulek, ciastek, cukierkow itp.
Lacidofil Pauli tez nie sluzyl (choc niby w nim nie ma mleka), dopiero Dicoflor okazal sie bezpieczny
Powodzenia!
Musisz uwazac na sklad potraw, uczula nie tylko mleko, ale np. serwatka zawarta w margarynach. bezpieczna jest zolta Flora i chyba ktoras Rama. Nie powinnas jesc bulek, ciastek, cukierkow itp.
Lacidofil Pauli tez nie sluzyl (choc niby w nim nie ma mleka), dopiero Dicoflor okazal sie bezpieczny
Powodzenia!