reklama
Mi się bardzo podoba.
Ale jest mało funkcjonalny, ciężki i jak go do samochodu załadować?
Poza tym wychodząc trzeba być elegancko ubranym żeby pasować
Ostatnio w Arkadii widziałam parkę z takim wózkiem.....wzbudzali sensację
Ale jest mało funkcjonalny, ciężki i jak go do samochodu załadować?
Poza tym wychodząc trzeba być elegancko ubranym żeby pasować
Ostatnio w Arkadii widziałam parkę z takim wózkiem.....wzbudzali sensację
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Mi sie te wiklinowe bardzo podobaja ale bym musiala miec etdy kilka wozkow, bo ten malo funkcjonalny jest
GabrielGarcia
Zaciekawiona BB
No cóż, nie jestem z królewskiej rodziny, ani nie jestem gwiazdą rocka wózek jest masakrycznie drogi i nie wiem jakie udogodnienie musiałby mieć w sobie żeby był wart tych pieniędzy. Wygląd to nie wszystko liczy się funkcjonalność. Osobiście nigdy bym takiego wózka nie kupiła. Jak bym miała brać klasyka to polskiego navingtona który kosztuje 1/3 tej ceny, a tez można sobie koła duże na szprychach zamówić. Przynajmniej nie trzeba dawać samochodu pod zastaw
magicworld
Zaangażowana w BB
Co myślicie o takich wózkach jak w tytule.
Mi osobiście bardzo się podobają w niektórych sklepach widziałam przecudowne !
Miałam nawet moment w którym widziałam kobietkę na ulicy z przepięknym wózkiem w stylu retro i najchętniej bym jej wtedy ten wózek podwędziła
Teraz już mi się odwidziały,ale co wy o nich myślicie? Wypowiedzcie się.
Pozdrawiam!!
Mi osobiście bardzo się podobają w niektórych sklepach widziałam przecudowne !
Miałam nawet moment w którym widziałam kobietkę na ulicy z przepięknym wózkiem w stylu retro i najchętniej bym jej wtedy ten wózek podwędziła
Teraz już mi się odwidziały,ale co wy o nich myślicie? Wypowiedzcie się.
Pozdrawiam!!
szóstkowa mama
Witam!
Niektóre wózki retro są ładne,lecz ich cena niestety odstrasza w większości przypadków.
Poza tym większość tych wózków jest mało funkcjonalna.
pozdrawiam
Niektóre wózki retro są ładne,lecz ich cena niestety odstrasza w większości przypadków.
Poza tym większość tych wózków jest mało funkcjonalna.
pozdrawiam
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Mnie takie wózki nie urzekają, wole coś nowocześniejszego ale jeśli komuś się podobają, to czemu nie, chociaż mi by było szkoda pieniędzy, bo ceny są zawrotne.
Tygrysek1985
cos mi tu spamem mocno czuc... ze strony ewcia... bardzo nie lubie jak osoby z kilkoma tylko postami zaczynaja nagminnie wychwalac jakas marke
reklama
E
EEnil
Gość
Czizusie i tu też????????
Ewcia,litości....
Ewcia,litości....
Podziel się: