reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Arystokratyczny wózek

mi sie bardzo te wozki podobaja:)tylko cena przerazajaca jak dla mnie zaluje,ze wozek po mnie poszedl na pozyczenie i juz go nie odzyskalismy bo go zniszczono:/

reklama
Mi się bardzo podoba.
Ale jest mało funkcjonalny, ciężki i jak go do samochodu załadować?
Poza tym wychodząc trzeba być elegancko ubranym żeby pasować :D
Ostatnio w Arkadii widziałam parkę z takim wózkiem.....wzbudzali sensację :)

No cóż, nie jestem z królewskiej rodziny, ani nie jestem gwiazdą rocka :( wózek jest masakrycznie drogi i nie wiem jakie udogodnienie musiałby mieć w sobie żeby był wart tych pieniędzy. Wygląd to nie wszystko liczy się funkcjonalność. Osobiście nigdy bym takiego wózka nie kupiła. Jak bym miała brać klasyka to polskiego navingtona który kosztuje 1/3 tej ceny, a tez można sobie koła duże na szprychach zamówić. Przynajmniej nie trzeba dawać samochodu pod zastaw :p

Co myślicie o takich wózkach jak w tytule.
Mi osobiście bardzo się podobają w niektórych sklepach widziałam przecudowne !
Miałam nawet moment w którym widziałam kobietkę na ulicy z przepięknym wózkiem w stylu retro i najchętniej bym jej wtedy ten wózek podwędziła :p
Teraz już mi się odwidziały,ale co wy o nich myślicie? Wypowiedzcie się.
Pozdrawiam!!

Mnie takie wózki nie urzekają, wole coś nowocześniejszego :) ale jeśli komuś się podobają, to czemu nie, chociaż mi by było szkoda pieniędzy, bo ceny są zawrotne.

Ja też wole coś bardziej nowoczesnego :)
I lubię wielofunkcyjność.
Patrzyłaś na wózki z firmy gesslein. ?
Wizualnie przyciągają, są wielofunkcyjne, bardzo trwałe:):tak:

reklama
Do góry