reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum

Wybieramy moderatora Mam będących w domu

• Dowikla

Głosów: 5 19,2%
  • Medeuska

Głosów: 13 50,0%
  • Justa_82

Głosów: 8 30,8%

• Wszystkich głosujących
    26
  • Ankieta zamknięta .
sŁUCHAJCIE MOZECE TUTAJ PISAC LUBNA pW JESLI CHCECIE COS ODE MNIE. jEŚLI MACIE JAKIES PYTANIA,PROŚBY,CHCECIE COS ZMIENIĆ,,,

ZOSTAŁAM MODERATOREM WATKU MAMUSIEK....:-)

MAM ANDZIEJE,ZE SIE SPRAWDZE....
POZDRAWIAM,,

reklama
Zakładam ten wątek byśmy mogli się wyżalać na tych swoich "wrednych " mężów! Piszcie jakie macie na nich sposoby i wogóle. Myślę że warto się wyżalić komuś...

A no i można też pisać o swoich teściach!!!

No więc ja zacznę. Wczoraj chodził u nas po kolędzie ksiądz a że mieszkam z teściową i jej teściową to wiadomo że jestem za straconej pozycji. No i obie zaczeły z nim rozmawiać!!!Teściowa powiedziała mu że mam prawo jazdy i że biorę tylko samochód dziecko jej zostawiam i ona musi go nianiczyć!!!!!!!!!!!!!!!!! No trafifo mnie!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Babka znowu że jak śpię to chociaż niejem!!!!:wściekła/y::no::no::no: A nawet kuchnię mamy oddzielnie!!! Jestem wściekła! Powiedziałam o tym mężowi(bo wtedy był w pracy) no i jak to dobry synek stwierdził że już nigdy nie zostawimy maluszka u niej.(A jeśli chodzi o to zostawianie to sama głupia przychodzi i mówi że się nim zajmie bo niema co robić!). Zaczełam się kłócić z mężem o to wszystko i powiedziałąm że mam dość mieszkania u jego rodziców. Wszystko było by dobrze jakbyśmy mieli więcej pieniążków i mieszkali oddzielnie! Ale niestety to raczej nierealne....

Postanowiłam zachować się inaczej niż zwykle w takich sytuacjach i zamierzam milczeć. Mój M tego nie znosi.... Możę zrozumie że potrzebuję wsparcia z jego strony(chociaż mu to mówię to i tak nic z tego). UFFFFFFFFf już mi lepiej...

inna mam nadzieję, że pochwalisz się zdjęciami ze ślubu :tak::tak::tak: mam nieodpartą ochotę zobaczyć Twoją niunię w odświętnej kreacji :tak: no i Was oczywiście też.

reklama
Do góry