reklama
Orsi005
Fanka BB :)
ja tez jestem za takimi spotkaniami
Sama inicjatywa super,tyle czy to takie spotkanie mam?
Samo spotkanie dziewczyn świetna sprawa,ale dla mnie to zwykłe spotkanie reklamodawców.Sama impreza to takie "targi".Nie chce i nie będę nikogo zniechęcać ale dodaje to co wiem.
Wolę spotkania przy kawce i swobodne pogaduchy.
Nie lubię takich spędów jak przy Pampers,a to mi się z tym kojarzyMoże się mylę,ale tyle wynika z info które mamy.
Samo spotkanie dziewczyn świetna sprawa,ale dla mnie to zwykłe spotkanie reklamodawców.Sama impreza to takie "targi".Nie chce i nie będę nikogo zniechęcać ale dodaje to co wiem.
Wolę spotkania przy kawce i swobodne pogaduchy.
Nie lubię takich spędów jak przy Pampers,a to mi się z tym kojarzyMoże się mylę,ale tyle wynika z info które mamy.
Ostatnia edycja:
aneczka2425
a dla mnie to takie ja wiem zbędne
mam 5 latka i 8 miesięczna niunię i np chustowanie dla mnie bez sensu
ttematyka powinna być z góry podana bo na coś iekawego się piszę ale np na chustowanie już nie więc kiedy będzie wiadomo co konkretnie będzie na tapecie
mam 5 latka i 8 miesięczna niunię i np chustowanie dla mnie bez sensu
ttematyka powinna być z góry podana bo na coś iekawego się piszę ale np na chustowanie już nie więc kiedy będzie wiadomo co konkretnie będzie na tapecie
Bestyja :P
Administrator
Ewuśka, masz mylne wrażenie.
Przymusu nie ma. Nie chcesz przyjść - to nie przyjdziesz.
J&J jest partnerem ale to nie znaczy ,że BB bedzie na siłę wszystkich przekonywało,że ich produkty sa najlepsze.
BB zależy na tym by zaktywizować mamy. By wyszły z domu, spotykały się a przy okazji dowiadywały fajnych , przydatnych rzeczy a bez ponoszenia za to opłat.
Wyrażnie napisałam ,że nie chcemy zabierać czasu z całego spotkania bo ono ma wam sprawiać przyjemność a nie zanudzać.
A kawa i herbata też sa przewidziane ;-)
Aneczko, to są propozycje tematyczne. Przy kolejnych spotkaniach ustalimy datę i od razu poinformujemy o temacie.
Przymusu nie ma. Nie chcesz przyjść - to nie przyjdziesz.
J&J jest partnerem ale to nie znaczy ,że BB bedzie na siłę wszystkich przekonywało,że ich produkty sa najlepsze.
BB zależy na tym by zaktywizować mamy. By wyszły z domu, spotykały się a przy okazji dowiadywały fajnych , przydatnych rzeczy a bez ponoszenia za to opłat.
Wyrażnie napisałam ,że nie chcemy zabierać czasu z całego spotkania bo ono ma wam sprawiać przyjemność a nie zanudzać.
A kawa i herbata też sa przewidziane ;-)
Aneczko, to są propozycje tematyczne. Przy kolejnych spotkaniach ustalimy datę i od razu poinformujemy o temacie.
Ostatnia edycja:
aneczka2425
a te pierwsze spotkanie to tylko krótkie o masażu tak??
Bestyja :P
Administrator
Staramy się by taki był pierwszy temat i by Was nie zanudzić ani nie zniechecić.
aneczka2425
hihihi wiem marudzę;p
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
mi temat o chustonoszeniu bardzo sie podoba