reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

archiwum-groch z kapustą

ja mam srednie wspomnienia, maly po urodzeniu miał przykurcz mięsnia szyji i pani doktor badala go metoda vojty uznajac jedynie ta metode jako mozliwa i skuteczna, nie negujac, weszlysmy w nieprzyjemna polemike. Pani byla oczywiscie specjalista vojty i mam jej troche za złe ze nie wspomniala o innych mozliwosciach. Jak wspominam by nie narazic sie:) wiem ze ta metoda sprawdza sie switenie w wielu przypdkach, jednak my wierzyslismy ze przy tej "wadzie" mozna zastosowac cos mniej inwazyjnego. No i jest- bobath, kilka miesiecy rehabilitacji i wszystko wrocilo do normy:)
Troche odbieglam od tematu, co do promka to slyszalam wiele dobrego i troche mniej zlego:)

Zgadzam się - przesadzają zdrowo z zalecaniem rehabilitacji Vojtą. Nam zalecili rehabilitację do roku, a mały, jak się potem okazało, był okazem zdrowia.

reklama
Nie polecam przedszkola na Swobodnej , ogromna rotacja pracowników, poważniejsze nauczycielki odchodzą po miesiącu pracy. Brak organizacji, brak zabawek (mimo że sale ładne). Ogólnie- nie polecam.

Widzę, że narazie nie ma żadnych postów. Może dla dobrego początku troszkę o sobie. Jestem w pierwszej ciąży. Nie mogę się już doczekać sierpnia... Chciałabym pogadać z Wami dziewczyny, aby wymienić się doświadczeniami, objawami, zmartwieniami itd...

Witaj Justa187
Zapraszamy na Wątek główny mam z Wrocławia :-) mało nas tu brzuchatek :-) obecnie chyba jedna :-)
Na wątku Sierpień 2010 znajdziesz mamy z polski i nie tylko czekające na swoje małe szczęścia pierwszy lub kolejny raz :-), które mają termin na sierpień...to tak żebyś nie pomyślała, że jesteś sama :-)

Witam przez przeprowadzkę do mamy mam teraz problem z internetem troszkę będny ten temat ale jak dla mnie w sam raz bo też jesteś sierpniową mamą z Wrocławia Justyna 187, a z jakiej części Wrocławia jesteś?? Ja teraz mieszkam w Leśnicy:) Też jestem w pierwszej ciąży, a termin mam na 3sierpnia :)

Miło, że ktoś się odezwał. Ja mieszkałam na Krzykach, obecnie mieszkam koło Wrocławia, w Siechnicach.
Fajnie, że z kimś będę mogła podzielić się wiadomościami!!

Wyczytałam, że w 17-stym tygodniu powinnam już odczuwać ruchy dzidziusia. Hmmm może i coś czuje, tylko nie wiem jak silne powinny byc to ruchy, czy nie myle ich z czymś innym. Ktoś może mi podpowiedzieć??Może Ty Bogusiu?

reklama
Do góry