- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Synek szczęsliwy bardzo :-)Ja przeszczęsliwa ciesze się że z małą wszystko ok że duża kluska rosnie i jestem już w domu a w wypisie ze szpitala napisali że trzymali mnie bo groził mi poród przedwczesny ale chyba niewiedzieli co tam napisać bo to nie prawda
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
hehehe, Maniulka, przynajmniej wiesz że wszystko jest ok, ale dobrze, że Cię juz wypuscili, w szpiatalach jest tak jakos dziwnie....
avanti85
Entuzjast(k)a
Maniulka dobrze że już jesteś w domciu :-)
M
modroklejka
Gość
No więc mamy pierwszą marcową dziewczynkę!
Napisała do mnie Sara27
"Z dumą otwieram listę marcóweczek! Po poniedziałkowym wstaniu z łóżka wieczorem odeszły mi wody, wezwaliśmy karetkę o 2.35 wydałam na świat Julitkę. Jest drobna 2800 gr, 52 cm, zdrowiutka 9 pkt Apgar( -1 za siną skórkę) śliczna. Jeszcze 6 dni będziemy w domku"
Napisała jeszcze że jest oszołomiona po cc i szczęśliwa że już po! i że jutro jej mąż wyśle mi zdjęcie na maila to wstawię!
Mam was wszystkie pozdrowić cioteczki!
Napisała do mnie Sara27
"Z dumą otwieram listę marcóweczek! Po poniedziałkowym wstaniu z łóżka wieczorem odeszły mi wody, wezwaliśmy karetkę o 2.35 wydałam na świat Julitkę. Jest drobna 2800 gr, 52 cm, zdrowiutka 9 pkt Apgar( -1 za siną skórkę) śliczna. Jeszcze 6 dni będziemy w domku"
Napisała jeszcze że jest oszołomiona po cc i szczęśliwa że już po! i że jutro jej mąż wyśle mi zdjęcie na maila to wstawię!
Mam was wszystkie pozdrowić cioteczki!
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: