reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Eh, to są właśnie polskie szpitale...
Maniulka - najważniejsze, że dobrze się czujesz i że już jesteś w domku no i z nami tutaj:-D

reklama
Maniulka witaj spowrotem,dobrze ze juz cie wypuscili-synek pewnie szczesliwy:-)

Synek szczęsliwy bardzo :-)Ja przeszczęsliwa ciesze się że z małą wszystko ok że duża kluska rosnie i jestem już w domu a w wypisie ze szpitala napisali że trzymali mnie bo groził mi poród przedwczesny ale chyba niewiedzieli co tam napisać bo to nie prawda

hehehe, Maniulka, przynajmniej wiesz że wszystko jest ok, ale dobrze, że Cię juz wypuscili, w szpiatalach jest tak jakos dziwnie....

No więc mamy pierwszą marcową dziewczynkę!

Napisała do mnie Sara27

"Z dumą otwieram listę marcóweczek! Po poniedziałkowym wstaniu z łóżka wieczorem odeszły mi wody, wezwaliśmy karetkę o 2.35 wydałam na świat Julitkę. Jest drobna 2800 gr, 52 cm, zdrowiutka 9 pkt Apgar( -1 za siną skórkę) śliczna. Jeszcze 6 dni będziemy w domku"

Napisała jeszcze że jest oszołomiona po cc i szczęśliwa że już po! i że jutro jej mąż wyśle mi zdjęcie na maila to wstawię!

Mam was wszystkie pozdrowić cioteczki!

Sara 27 gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki:tak:

o kurde belek! ja nie zdązyłam poznać tej forumowiczki ale przyłączam sie do gratulacji i życzę dużo zdrówka i w ogóle :)
aaa i mała ma boskie imie :) sasa :)

reklama
Ogromniaste Gratulacje !!!!!!!!!!! Szybkiego
powrotu do domku.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry