- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
madzik_
Fanka BB :)
u mnie z kolei po nocy sikam mało tzn o 5 rano(wtedy się budze i nie spie przez godzine przynjamniej:-(), choć potem nawet jak do poludnia nie pije za dużo, i wstane z łóżka kolo 8 rano, to do popołudnia sikam jak najeta.. tak jakby z wcześniejszego dnia..
Nastepnego dnia np sikam bardzo mało, a kolejnego latam jak najeta do wc.. nie wiem to chyba zatrzymanie wody..
Stąd tez moje wahania wagi... raz kg a raz 2 kg wiecej, następnego dnia mniej...
Nastepnego dnia np sikam bardzo mało, a kolejnego latam jak najeta do wc.. nie wiem to chyba zatrzymanie wody..
Stąd tez moje wahania wagi... raz kg a raz 2 kg wiecej, następnego dnia mniej...
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ja tez popieram:-)
M
modroklejka
Gość
mnie od kliku dni masakrycznie boli miednica-normalnie czuje jak sie rozłazi na boki...w cm to tez widac...w biodrach mam juz 110 cm!!!
S
Sara27
Gość
Modroklejka ja mam to samo.Bola mnie biodra,zwlaszcza prawe,az po uda.Tez w cm widze ze mi sie rozlaza.
Do tego dzis jak jechalam na badania krwi i moczu to strasznie zmarzlam czekajac na autobus 20 min i mimo ze mam na sobie rajstopy,jeansy,skarpety,2 bluzki i sweter to mi zimno.Mierze wiec w tym momencie temperature,mam nadzieje ze sie nie przeziebilam![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Do tego dzis jak jechalam na badania krwi i moczu to strasznie zmarzlam czekajac na autobus 20 min i mimo ze mam na sobie rajstopy,jeansy,skarpety,2 bluzki i sweter to mi zimno.Mierze wiec w tym momencie temperature,mam nadzieje ze sie nie przeziebilam
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Drogie mamy przyszle i obecne, czy to mozliwe ze mam taka mocna zgage ze mnie pali w gardle? Juz drugi dzien, a dzis jest to wrecz nie do wytrzymania. az czuje to palenie w glowie przez co nie moge sie kompletnie ruszyc:-(
M
modroklejka
Gość
katka mozliwe ze to zgaga...sprobuj popic mleko-ale małymi łyczkami-neurtralizuje kwasy zołakowe
sara...ja na szczescie przezornie wyciagnełam z szafy narciarska kurtke i juz od wczoraj w niej biegam i na szczescie nie marzne...ale miednica boli mnie masakrycznie
sara...ja na szczescie przezornie wyciagnełam z szafy narciarska kurtke i juz od wczoraj w niej biegam i na szczescie nie marzne...ale miednica boli mnie masakrycznie
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: