reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja mam właściwie odwrotnie - od jakiegoś czasu mniej muszę chodzić do toalety, aż się też czasem zastanawiam, czy to dobrze...

reklama
u mnie z kolei po nocy sikam mało tzn o 5 rano(wtedy się budze i nie spie przez godzine przynjamniej:-(), choć potem nawet jak do poludnia nie pije za dużo, i wstane z łóżka kolo 8 rano, to do popołudnia sikam jak najeta.. tak jakby z wcześniejszego dnia..
Nastepnego dnia np sikam bardzo mało, a kolejnego latam jak najeta do wc.. nie wiem to chyba zatrzymanie wody..
Stąd tez moje wahania wagi... raz kg a raz 2 kg wiecej, następnego dnia mniej...

mnie od kliku dni masakrycznie boli miednica-normalnie czuje jak sie rozłazi na boki...w cm to tez widac...w biodrach mam juz 110 cm!!!

Modroklejka ja mam to samo.Bola mnie biodra,zwlaszcza prawe,az po uda.Tez w cm widze ze mi sie rozlaza.
Do tego dzis jak jechalam na badania krwi i moczu to strasznie zmarzlam czekajac na autobus 20 min i mimo ze mam na sobie rajstopy,jeansy,skarpety,2 bluzki i sweter to mi zimno.Mierze wiec w tym momencie temperature,mam nadzieje ze sie nie przeziebilam:baffled:

Drogie mamy przyszle i obecne, czy to mozliwe ze mam taka mocna zgage ze mnie pali w gardle? Juz drugi dzien, a dzis jest to wrecz nie do wytrzymania. az czuje to palenie w glowie przez co nie moge sie kompletnie ruszyc:-(

katka mozliwe ze to zgaga...sprobuj popic mleko-ale małymi łyczkami-neurtralizuje kwasy zołakowe

sara...ja na szczescie przezornie wyciagnełam z szafy narciarska kurtke i juz od wczoraj w niej biegam i na szczescie nie marzne...ale miednica boli mnie masakrycznie

reklama
tak, takie zwykłe bakalie, w tych brązowych łupinkach, przegryzam kilka i przechodzi :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry