reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Katka, Pan Czop to sie ze mne bawi w kotka i myszke od ponad tygodnia:crazy: Najpierw wylazł maly kawalatek, przezroczysty, taki na pol paznokcia - to bylo9 marca. Potem byla cisza. Potem jak mi gin zrobil delikatny masaz szyki 11 marca, to zaczął wylazic brązowy i tak przez 2 dni takie wieksze gluty wylazily. Potem nagle wszystko ustalo, wiec myslalam, ze juz caly wylazl. A tu w weekend pojawil sie znowu... przezroczysty!!!:szok::baffled: wczoraj wylazilo na zmiane, glutek brazowawy, glutek przezroczysty... Tak wiec na Pana Czopa to juz nie zwracam uwagi, co sie bede jakims glutem ekscytowac;-)

moonik1 - ja też tak miałam z tym czopem, 8 marca przezroczysty z pasemkami krwi,później kilka dni brązowawy a później nic, od wczoraj ciągnący przezroczysty ale już nie wiemczy czop czy to wydzielina...

Widzę że nie jestem sama z problemowym panem czopem myślałam że mi już wyszedł ale to chyba za mało a teraz obsesyjnie zerkam na papierek po siusiu a tam nic i bądż tu człowieku spokojny jak dzieci od samego początku się z nami drażnią.;-)

Dziewczyny mam okropną zgagę codziennie wieczorem normalnie jakaś paranoja , do tego spać nie mogę bo coś mi wlazło w łopatkę lewą na plecach lub na prawym boku też nie dobrze jest spać . SYNU ile jeszcze :crazy:

Widzę że nie jestem sama z problemowym panem czopem myślałam że mi już wyszedł ale to chyba za mało a teraz obsesyjnie zerkam na papierek po siusiu a tam nic i bądż tu człowieku spokojny jak dzieci od samego początku się z nami drażnią.;-)

a u mnie ani śladu czopa.

KasiulkaW - no ja tez obsesyjnie sprawdzam papier po siusiu i kibelek:-D To jest chore, heheh:-D chyba pierwszej miesiączki tak nie przezywalam:-D
Carolin - moja kolezanka do porodu nie zobaczyla czopa, chyba musiał jej odejść w trakcie...

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie zgaga męczy ostatnio, jak zjem cos niekwaskowatego. Np. mleko i banany - zgaga. A jakaś surówka z kapusty, jabłuszko, herbata z cytryną - jest ok. Ja tam mysle, ze nasze chlopaczki juz niezłe włoski wyhodowały i stad nas ta zgaga męczy:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry