reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
chyba ja :baffled::baffled::baffled: a może i ty Moje maleństwo się pośpieszysz i zaskoczysz wszystkich na przykład w nocy na porodówce:-D

Jejku, nie nadążę składać gratulacji... Chyba już wszystkie urodzą i zostanę tu sama:zawstydzona/y:
Buziaczki dla nowego "marcowego" królewicza.

Edis, nie sama, nie sama, reszta też czeka jak na szpilkach:tak: Jak ja wszystkim rozpakowanym ZAZDROSZCZ Ę!!!!!

I gratuluję oczywiście kolejnej mamusi:tak:

reklama
Karolka, kto wie, kto wie:-) Ja mam tak jak Miroslava, jak się więcej ruszam, to maly spkojniejszy (pewnie rzeczywiscie kołysanie go usypia), a jak siedzę lub leżę to sie wypręża i jest aktywny.

ja mam podobnie jak Ty i Mirosława. Moja Mała jest generalnie dość spokojna, ja praktycznie cały czas jestem w ruchu, wiec mała sobie śpi grzecznie, albo moje ruchy pomagają Jej się ułożyć. sama nie wiem.
Natomiast wieczorem głównie Mała daje o sobie znać, rusza się i brzuch mi się przelewa, bardzo lubię to uczucie:)
Zobaczymy co będzie po porodzie, jeśli będzie taka jak ja to będzie się drzeć nie wiadomo po co w nocy :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry