reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jeju wystarczy ze na 2godz znikne i juz ktoras marcoweczka rodzi;-)
Maniulka WIELKIE GRATULACJE wszystkiego naj dla Ciebie, Dzidorka i Tatusia!!:-):-):-):-)

reklama
rozwarcie też podobne w szpitalu bo 4 palce to 8 cm nie? Mi położna mówiła, że mam 4 a przy 5,5 sie rodzi :tak:
a ja myslalam zawsze ze 1palec to jest 1cm...dopiero teraz do mnie dotarlo ze przeciez jakby sie mialo rodzic przy rozwarciu 10cm to tyle co dwie dłonie, a tak to by chyba zadna nie urodzila:rofl2: glupek ze mnie:-p ale tez mam powod do radosci bo ginka mowila mi ostatnio na wizycie ze mam rozwarcie na 1palec czyli to sa cale 2 cm!! hehe:-):-):-):-)

Maniulka ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej Córeczki!!!:tak:

Ale ja Wam zazdroszczę i dobijam się tym, że już 14 dzieciaków się urodziło, a moje się bawi w chowanego:(
Chyba zaraz się popłacze-takiego mam doła.........................................

Nie martw się, nie masz powodu, deo swojego terminu masz ok. 2 tyg, wiec uszka do góry :)

a ja myslalam zawsze ze 1palec to jest 1cm...dopiero teraz do mnie dotarlo ze przeciez jakby sie mialo rodzic przy rozwarciu 10cm to tyle co dwie dłonie, a tak to by chyba zadna nie urodzila:rofl2: glupek ze mnie:-p ale tez mam powod do radosci bo ginka mowila mi ostatnio na wizycie ze mam rozwarcie na 1palec czyli to sa cale 2 cm!! hehe:-):-):-):-)

gosia88 ja też tak myślałam :rofl2: ze mnie też głupek bo to się logiczne wydaje
i ja tak jak ty rozwarcie na palec czyli 2 cm
a od kiedy tak masz? może coś się ruszyło od tej pory

mam tak nie wiem od kiedy ale dowiedzialam sie o tym w tamtym tyg w środe:tak:
mi sie wydaje ze cos sie ruszylo bo od 2dni caly czas mnie pobolewa brzuch jak na okres, jakies dziwne kłucia mam i niesamowite co mi sie z nogami dzieje-ide sobie normalnie i mnie łapia jakies "prądy" przez cale udo, wczoraj to mnie mama zlapala bobym sie przewrocila:baffled: zobaczymy znow w ta srode mam wizyte to sie dowiem... a tak w ogole to przepraszam bo pisze nie na tym watku co trzeba i zasmiecam:zawstydzona/y:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry