reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie jedynie troche brzuch jak na @ pobolewa a zadnych innych objawow niedostrzegam;-) no ale mam jeszcze 2 tygodnie do terminu:-) choc pierwszy lekarz powiedzial mi ze na 7 marca no ale chyba sie pomylil:-D

reklama
Mordoklejka Jeszcze troszke czasu masz juz niedługo :).
A mi sie zebralo na marudzeństwo. Puchną mi dłonie kostki stopy i ogolnie choć kocham moja maleńką córeczkę i nie moge się jej doczekać to stwierdzam fakt, iz ciąża jest do d....Tak wazny okres w zyciu kobiety, i dla ludzkości a tylko zabiera:( sprawia, ze czlowiek czuje sie fatalnie. Ciągłe bole zgagi, zaparcia i cała masa temu podobnych atrakcji zwieńczona wielkim bólem. Wiem, wiem dzidzia wynagradza tak piszą niektorzy i wogle temu podobne teksty, ale jakoś nie bardzo przekonuje... Mam dziś o stokroc dosyć a lekarka ost stwierdzila, ze ciąza jeszcze potrwa. Brzuszek mi się nie obnizył nie wiem kiedy urodzę...i to chyba tak bardzo mnie doluje...

hmmm... Nie nie namieszałaś, dzięki. A czy jesli moja pierwsza - czyli ta ciąża tezjest zagrozona to ma to jakieś znaczenie? Nie wiem jak to bedzie u nas z "ilością" dzieci, ale nie chielibysmy mieć tylko jednego - stąd pytanie.

Nie niema to znaczenia,liczy się tylko sposób rozwiązania ciąży... a najlepiej jak spiszesz sobie wszystkie pytania i zadasz je swojemu lekarzowi. On powinien ci wszystko jasno i klarownie wyjaśnić:-D:-D,to najlepiej rozwiewa wszystkie niedopowiedzenia i wątpliwości.

dzieki dziewczyny na otuche :happy:ja to jestem panikara okropna :no:wszystkiego sie boje, a to co z dzieckiem a to czy nie bedzie rana krwawic za mocno i czy wogole nie bedzieleciec mocxno i czy stanie sie cos jak niechcacy rusze glowa.

reklama
wiadomość od Kitki:tak::-)
O 12:24 na świecie pojawił się nasz mały Skarb:tak: Nadia wazy 3600 i ma 56 cm. Dostała 9 pkt. Nie wiem za co jej zabrali :-(ogólnie z cięcia jestem zadowolona tylko teraz brzuch boli strasznie. Ale widok Maleństwa wynagradza wszystko:tak: Spała ze mną w łóżku ponad godzinkę:tak: Pozdrowienia dla Cioteczek z BB"

Kitki gratulacje wielkie!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry