reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mnie jedynie troche brzuch jak na @ pobolewa a zadnych innych objawow niedostrzegam;-) no ale mam jeszcze 2 tygodnie do terminu:-) choc pierwszy lekarz powiedzial mi ze na 7 marca no ale chyba sie pomylil:-D

reklama
Mordoklejka Jeszcze troszke czasu masz juz niedługo :).
A mi sie zebralo na marudzeństwo. Puchną mi dłonie kostki stopy i ogolnie choć kocham moja maleńką córeczkę i nie moge się jej doczekać to stwierdzam fakt, iz ciąża jest do d....Tak wazny okres w zyciu kobiety, i dla ludzkości a tylko zabiera:( sprawia, ze czlowiek czuje sie fatalnie. Ciągłe bole zgagi, zaparcia i cała masa temu podobnych atrakcji zwieńczona wielkim bólem. Wiem, wiem dzidzia wynagradza tak piszą niektorzy i wogle temu podobne teksty, ale jakoś nie bardzo przekonuje... Mam dziś o stokroc dosyć a lekarka ost stwierdzila, ze ciąza jeszcze potrwa. Brzuszek mi się nie obnizył nie wiem kiedy urodzę...i to chyba tak bardzo mnie doluje...

hmmm... Nie nie namieszałaś, dzięki. A czy jesli moja pierwsza - czyli ta ciąża tezjest zagrozona to ma to jakieś znaczenie? Nie wiem jak to bedzie u nas z "ilością" dzieci, ale nie chielibysmy mieć tylko jednego - stąd pytanie.

Nie niema to znaczenia,liczy się tylko sposób rozwiązania ciąży... a najlepiej jak spiszesz sobie wszystkie pytania i zadasz je swojemu lekarzowi. On powinien ci wszystko jasno i klarownie wyjaśnić:-D:-D,to najlepiej rozwiewa wszystkie niedopowiedzenia i wątpliwości.

dzieki dziewczyny na otuche :happy:ja to jestem panikara okropna :no:wszystkiego sie boje, a to co z dzieckiem a to czy nie bedzie rana krwawic za mocno i czy wogole nie bedzieleciec mocxno i czy stanie sie cos jak niechcacy rusze glowa.

reklama
wiadomość od Kitki:tak::-)
O 12:24 na świecie pojawił się nasz mały Skarb:tak: Nadia wazy 3600 i ma 56 cm. Dostała 9 pkt. Nie wiem za co jej zabrali :-(ogólnie z cięcia jestem zadowolona tylko teraz brzuch boli strasznie. Ale widok Maleństwa wynagradza wszystko:tak: Spała ze mną w łóżku ponad godzinkę:tak: Pozdrowienia dla Cioteczek z BB"

Kitki gratulacje wielkie!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry