reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję za gratulacje.
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś dużo zdrówka :-)

reklama
Witajcie dziś wróciłam do domku z Oliwierkiem .
Miałam wyjść we wtorek ale mały dostał żółtaczki i musiał się naświetlać .
Dziś już poziom był w normie więc puścili nas do domku.
Na zamkniętym wkleję zdjęcie.
Pozdrawiam wszystkie marcóweczki :tak:

Maniulka - trzymaj się! Takie czekanie to rzeczywiście ciężko znosić...

Kasiulka - trzymam kciuki!:-D

Mamusia - super, że już jesteś w domku. Uściski dla synka i czekamy na foto!

A ja tak sobie jeszcze myślę, czy zaraz po cięciu można pić? Bo jeść to wiadomo, że kroplówki - ale co z piciem? Pytam, bo ja w ogóle dużo piję od zawsze i tak sobie myślę, czy można będzie się jakiejś wody napić po cięciu przez słomkę jakoś...

U mnie dokładnie tak samo. W ogóle nie wiem, co to skurcze, brzuch mnie w ogóle nie boli.... Gdyby nie termin cc 19 marca, to Mała pewnie by mnie do kwietnia potrzymała:baffled:

Miotlic ja też tak samo jak Ty, też tak myślę że mój mały by dłużej posiedział niż do terminu porodu.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry