reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kasiuLLka to u mnie chyba tez tak bedzie tylko nie wiem dlaczego lekarz nie podał mi konkretnej daty powiedział tylko że w tym samym tygodniu zostanie zrobiona,a powiedz mi czy trzeba dzownic do szpitala że sie przyjedzie boże ja juz zaczynam panikować:)

reklama
Magdalena83 a dostałaś skierowanie do Szpitala, od ginka? bo ja jak byłam na ostatniej wizycie dostałam, mam nawet napisane na nim dokładny termin cesarki, i godzinę na jaką mam się stawić na oddziale.

mamusia ogromne gratulacje dla następnego"marcowego" maluszka :-):-):-) wracaj szybko do siebie a synus niech zdrowo rośnie :tak:

kasiuLLKa tak mam skierownie do szpitala ale nie ma tam daty kiedy bedzie poród i daty kiedy mam sie stawic do szpitala powiedział,że nie musi byc zobaczymy,jest tylko data terminu porodu 14.03 zobaczymy jutro,wogóle ten mój lekarz ostatnio jakis zamotany był

Moje maleństwo moją największą dolegliwością również jest LENISTWO :-p:-p
magmil a co do puchniecia to ja puchne okropnie nogi mam jak banie aż się ulewa ze skarpetek ręce to samo i najgorsze że buzia też mi popuchła i wyglądam okropnie :-:)crazy: ale to wszystko przez to że mam małe zatrucie ciążowe :baffled:

Magdalena83 no to ok. ale dla świętego spokoju zadzwoniłabym do ginka i przypomiała mu się. Tak dla spokoju ducha.:-p

kasiuLLKa przypomiałam mu w czawratek bo byłam u niego dobrze,że zauważyłam,że na dole skierowania nie dał pieczatki swojej ani podpisu mówie Ci on taki zakrecony,że masakra.Torba juz spakowana rano o 8 juz tam bede mysle,że bedzie oki trzymam kciuki za Ciebie:)powodzonka

reklama
Mamusia ogromne gratulację, szybko wracajcie do domku i niech maluch rośnie jak na drożdżach :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry