reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No własnie wszystkie zapominamy o tatusiach!!!

A więc dzielni tatusiowie-GRATULACJE!!!!

Ja poczekam jeszcze kilka dni-niech sie zacznie 38 tydzien i wtedy chętnie przetestuje na własnej skórze 3 S czy jak wy to nazywacie....az sama jestem ciekawa czy to pomoze :confused:

Gosia mamusia urodziła 27liutego więc pierwszej marcówki która urodziła w marcu jeszcze nie ma :-p

ATsonia, to pewnie zależy czy Cię dzidzia okłada po żołądku czy nie ;-)
ja już też mam serdecznie dość... wczoraj czułam się źle, wszystko mnie bolało, krzyż non-stop napieprzał, podbrzusze tak jakoś pobolewało, nawet ze dwa skurcze były, myślałam że się coś ruszy... ale gdzie tam, nocka spokojna, dzidzia wyspała się, teraz leciutko się tylko wypina - a wieczorem to mnie tak skopała, że myślałam że brzuch mi pęknie :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry