- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
miotlica
Fanka BB :)
Dokładnie pisałam na wątku głównym, ale tutaj dopiszę też: znam już datę cesarskiego cięcia. To będzie 19 marca, 39 tydzień ciąży, termin z OM miałam na 25.
Mała wciąż ułożona miednicowo i to jest wskazanie do cc w moim szpitalu. Znieczulenie dają w kręgosłup, w szpitalu pozostaje się co najmniej 5 dni. 18 marca mam być przyjęta na oddział na konsultację z anestezjologiem, ostatnie USG i nie wiem po co jeszcze - czy miałyście jakieś badania dzień przed planowaną cesarką?
Na razie myślę o cięciu pozytywnie, cieszę się na spotkanie z Córeczką i mam nadzieję, że wszystkie bóle i dolegliwości pooperacyjne dzielnie zniosę...
Mała wciąż ułożona miednicowo i to jest wskazanie do cc w moim szpitalu. Znieczulenie dają w kręgosłup, w szpitalu pozostaje się co najmniej 5 dni. 18 marca mam być przyjęta na oddział na konsultację z anestezjologiem, ostatnie USG i nie wiem po co jeszcze - czy miałyście jakieś badania dzień przed planowaną cesarką?
Na razie myślę o cięciu pozytywnie, cieszę się na spotkanie z Córeczką i mam nadzieję, że wszystkie bóle i dolegliwości pooperacyjne dzielnie zniosę...
S
Sara27
Gość
Miotlica,u mnie nagle odeszly wody plodowe wiec nie zdazylam byc przygoowana z badaniami przed cc.
Dasz rade Kochana,jeszcze bedziesz sobie chwalic porod ta metoda-zobaczysz.
Buziaki - odwazniaki !
Dasz rade Kochana,jeszcze bedziesz sobie chwalic porod ta metoda-zobaczysz.
Buziaki - odwazniaki !
ja tez bym wolała cesarke ale na decyzje musze czekac do srody. Mała lezy główka w doł ale podobno jest b duza wiec w sr ostatnia wizyta i dokladne usg, jak bedzie sporo ponad 4 kg to gin ustali mi termin cesarki. Tylko czy ja wytrzymam do tego czasu
S
Sara27
Gość
Myfa,kto wie,moze urodzis przez cc czego Ci zycze skoro takie zyczenie
PS.Ja to prawie zapomnialam ze rodzilam tak dobrze znioslam cc.Najgorsze byly pierwsze dni,ale to nikogo nie ominie.A wczoraj w sklepie podnioslam nawet wozek 13 kg i zero bolu -wiem ze nie powinnam jeszcze ale musialam sprawdzic czy jest ciezki zy lekki.
PS.Ja to prawie zapomnialam ze rodzilam tak dobrze znioslam cc.Najgorsze byly pierwsze dni,ale to nikogo nie ominie.A wczoraj w sklepie podnioslam nawet wozek 13 kg i zero bolu -wiem ze nie powinnam jeszcze ale musialam sprawdzic czy jest ciezki zy lekki.
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Miotlica mamy chyba podobny termin i u mnie też niedawno zaczęły się takie bóle szybciej to mogłam nawet biec po schodach a teraz ledwo chodzę tak mnie boli . Mama się śmieję że ja niedługo urodzę, bo jakoś inaczej już wyglądam i się zachowuję.
avanti85
Entuzjast(k)a
Justynka duzo zdrówka dla Olka i Ciebie trzymaj się dzielnie
Volcan trzymaj się
Volcan trzymaj się
miotlica
Fanka BB :)
Agusia - ja dokładnie tak jak Ty - jeszcze kilka dni temu mogłam szaleć po schodach i wstawałam z podłogi przy kominku bez najmniejszego ukłucia - i jakos tak nagle niestety skończyły się te dobre czasy. Najgorzej się rozruszać - ale damy radę!
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: