reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej jakiś czas temu Trudzia pisała Wam co się ze mną dzieje...że nie czuje się najlepiej, no i nadal jest bz.tzn.nadal spina mi się brzuszek i miewam te bóle podbrzusza jak na @, 9.02 byłam na nieplanowanej wizycie u ginka, niby jest ok. bo szyjka długa i zamknięta, ale dla bezpieczeństwa i spokoju ducha przepisał mi nospę w dawkach 1/1/2 niby lepiej ale cały czas mnie ćmi...dziś np.fatalnie się czuję, pozatym majtki mam od jakiegoś czasu praktycznie non stop mokrawe.:-(

reklama
A mi dziś przyszły wyniki kontrolnego posiewu (pierwszy byl niestety pozytywny). A dziś się okazało, że wszystko jest już wyleczone. Bardzo się cieszę bo przy ulce miałam ten sam problem tylko, że wtedy nie zdążyłam się dokurowac i bąbel miał przez to przejścia (m.in. zapalenia płuc).
Teraz mogę już rodzic bez obawy o takie sensacje:)

KasiuLLka co do tych majtek to ja mam też to samo. W pierwszej ciąży też tak było, że upławy miałam naprawdę spore. Moim zdaniem przez to też posiew wyszedł dodatni. Teraz nosze cały czas wkładki, bo inaczej nie dałabym rady.
Mam nadzieję, że poczujesz się niedługo lepiej (a na pewno juz po porodzie - to w zasadzie całkiem niedługo:).

Truda! Gratulacje!

PS-kasullka-dzieki za tel i za wpisanie nowości! :) ja dopiero do domu wróciłam!

Truda gratulacje.
Czekamy na relacje z porodu.

Jest pierwsza połowa lutego, a marcówki już się rozpakowują :szok:. Aż zaczynam się denerwować, że ja też przed terminem polecę;-). Teraz następna w kolejce to chyba Ewelcia :tak::-)

reklama
trudzia , serdeczne gratulacje!!! Duzo zdrowka dla ciebie i malenkiej:-) buziaki

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry