Hej jakiś czas temu Trudzia pisała Wam co się ze mną dzieje...że nie czuje się najlepiej, no i nadal jest bz.tzn.nadal spina mi się brzuszek i miewam te bóle podbrzusza jak na @, 9.02 byłam na nieplanowanej wizycie u ginka, niby jest ok. bo szyjka długa i zamknięta, ale dla bezpieczeństwa i spokoju ducha przepisał mi nospę w dawkach 1/1/2 niby lepiej ale cały czas mnie ćmi...dziś np.fatalnie się czuję, pozatym majtki mam od jakiegoś czasu praktycznie non stop mokrawe.:-(
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A mi dziś przyszły wyniki kontrolnego posiewu (pierwszy byl niestety pozytywny). A dziś się okazało, że wszystko jest już wyleczone. Bardzo się cieszę bo przy ulce miałam ten sam problem tylko, że wtedy nie zdążyłam się dokurowac i bąbel miał przez to przejścia (m.in. zapalenia płuc).
Teraz mogę już rodzic bez obawy o takie sensacje
Teraz mogę już rodzic bez obawy o takie sensacje
KasiuLLka co do tych majtek to ja mam też to samo. W pierwszej ciąży też tak było, że upławy miałam naprawdę spore. Moim zdaniem przez to też posiew wyszedł dodatni. Teraz nosze cały czas wkładki, bo inaczej nie dałabym rady.
Mam nadzieję, że poczujesz się niedługo lepiej (a na pewno juz po porodzie - to w zasadzie całkiem niedługo.
Mam nadzieję, że poczujesz się niedługo lepiej (a na pewno juz po porodzie - to w zasadzie całkiem niedługo.
Nika81
nareszcie razem
Truda serdecznie Ci gratuluję ))
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Truda ogromne gratulacje !!!
Życze Wam duuużo zdrówka i szybkiego powrotu do domciu
Życze Wam duuużo zdrówka i szybkiego powrotu do domciu
M
modroklejka
Gość
Truda! Gratulacje!
PS-kasullka-dzieki za tel i za wpisanie nowości! ja dopiero do domu wróciłam!
PS-kasullka-dzieki za tel i za wpisanie nowości! ja dopiero do domu wróciłam!
Truda gratulacje.
Czekamy na relacje z porodu.
Jest pierwsza połowa lutego, a marcówki już się rozpakowują . Aż zaczynam się denerwować, że ja też przed terminem polecę;-). Teraz następna w kolejce to chyba Ewelcia :-)
Czekamy na relacje z porodu.
Jest pierwsza połowa lutego, a marcówki już się rozpakowują . Aż zaczynam się denerwować, że ja też przed terminem polecę;-). Teraz następna w kolejce to chyba Ewelcia :-)
Agnieszka_Wojcik
Zaciekawiona BB
Serdecznie Wam Gratuluje dziewczyny . :-):-):-):-)
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: