reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Julia skarbie strasznie mocno trzymam za ciebie kciuki.
Iwona połog 6 tygodni a moj coś sobie ostatnio ubzdurał że dwa msc to go szybko z błędu wyprowadziłam .

reklama
Julia strasznie Ci współczuje :crazy: może jak zobaczy drugie dziecko to się zmieni :baffled:. A co Ty za choróbsko teraz złapałaś z synkiem? bo chyba nie doczytałam wcześniej :baffled: grypa?

Synek jakieś przeziębienie, dostaje leki i juz jest lepiej a ja nie wiem bo nie jestem wstanie dojść do lekarza:-( nie mam siły poprostu:-(

Aha, oby Wam to szybko przeszło. A może wypij wodę z cytryną i miodem hmm nie wiem co poradzić, a chciałabym abyś się lepiej poczuła :crazy:

Kurde chciala bym ale dzis jestem bardzo obolala.boli mnie krocze,brzuch twardy i znow mam lekkie nieregularne skurcze.
Moze jutro hehe:-D:-D:-D
Odwoluje to co napisalam,sexik byl i to bardzo udany,kto wie moze jutro juz urodze:-D:-D:-D.
Nie moge sie doczekac gratulacji hehehe:happy::happy::happy:

Sara, poruszyłaś całes forum Marcówek:-) Niejednej serce mocniej zabiło, ze w koncu się zaczęło!!:tak: Gratulacje dla Was no i teraz milcyh chwil razem:-)

hi hi madzik ;-)sex był pierwszym krokiem do Twojego teraźniejszego brzuszka :-D ale tak na serio to ja też teraz ochoty na sex nie mam :crazy:

reklama
naprawdę??:-D a to już wiem skąd ten brzuch!! a ja myślałam ze tak przytyłam bo za dużo jadłam:szok::-D
a tak poważnie to mąż mówi ze ma stracha teraz i że dopiero w 38 tyg. To będzie przerwy jakies 3 miesiace niecałe??:-(

Ewelci nie ma dziś na forum? czyżby wczorajszy seksik pomógł??:tak::-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry