reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewelcia niestety bardzo kiepsko, ciągle boli jak diabli, lekkie sączenie, a do tego nie mam siły nawet dojść do toalety i to mnie przeraża. Organizm jest tak osłabiony że nie wiem jak urodze, do tego wysokie cisnienie:-(

Julia wspolczuje Ci.mam nadzieje ze wytrzymasz jeszcze chociaz 2tyg.
A jak maz?-mam nadzieje ze sie zmienil i zaczal dbac o ciebie i synka.

Ewelcia w tym tygodniu już jesteś to na twoim miejscu codziennie bym dopadała męża a nóż się uda i będziesz następna

Kurde chciala bym ale dzis jestem bardzo obolala.boli mnie krocze,brzuch twardy i znow mam lekkie nieregularne skurcze.
Moze jutro hehe:-D:-D:-D

Ewelcia, Ty się nie wymiguj, bo my tu chcemy mieć następną Marcówkę rozpakowaną:-):-):-):-)

Ja to jeszcze muszę poczekać zresztą jak wyląda sex to nie pamiętam tak jakoś wyszło w tej ciąży ale nic odbijemy sobie po porodzie.Ja dopiero albo już 33 zależy jak na to patrzeć jeszce troche poczekam .

ewelcia niestety nie :-( ma tylko przebłyski :-D ale teraz najważniejszy jest dla niego chrzest na który idzie jako ojciec chrzestny w walentynki i na zasadzie "zastaw się a postaw się", nieważne że jego dziecko potrzebuje leku, ważniejszy prezent:wściekła/y: Jakby nie mógł dac czegoś tańszego na zasadzie tyle moge i tyle daje

reklama
Ha,ha ja też nie pamiętam jak wygląda sex, i nawet nie bardzo mam na niego ochotę.Za to mój mąż nie może się doczekać kiedy już urodzę.A przecież połóg też trochę potrwa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry