reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Antyperspirant Dove Powder Soft

Witam wszystkich dostałam do testowania dove Powder Soft roll on jestem bardzo zadowolona wpełni spelnił moje oczekiwania i do tego delikatny zapach naprawdę bardzo skuteczny i gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam. Testuję antyperspirant Dove i stwierdzam, że jest naprawdę skuteczny. Jak go dostałam i powąchałam to stwierdziłam, że pachnie jak chusteczki dla niemowląt, ale jest bardzo ładny. Polecam.

Testuję dove dezodorant :p jest wspaniały zapewnia mi ochronę przez cały dzień :p zapach mmm wspaniały :p idealnie do mnie pasuje :p jestem mile zaskoczona :p zawsze miałam problem ze znalezieniem odpowiednio mocnego dla siebie dezodorantu. Dove sprawuje się idealnie jestem pewna siebie przez cały dzień. Nie pozostawia plam ani zacieków.

:-) Testowałam antyperspirant Dove w spray'u. Muszę przyznać, że owy produkt jest wytrzymały. Niestety mam problem z nadmierną potliwością i w sytuacjach kiedy się spieszę lub stresuję, żaden antyperspirant sobie z tym nie radzi, nawet Dove. Jednak przy stosowaniu Dove Powder Soft mój problem nie był aż tak dokuczliwy:) moja skóra była wilgotna, ale Dove niwelował nieprzyjemny zapach. Wiem jedno, z pewnością polecę Dove Powder Soft moim znajomym. :-D

Idelany jako kosmetyk nie tylko pod względem zapachu ale i świeżości, duży plus za to że nie mam uczucia klejących się pach. Idealny do kosmetyczki, od dziś mój numer jeden

Testowałam dezodorant w kulce. Zapach niezły, taki zapach kojarzy się ze i delikatnością, świeżością. Jest skuteczny, ma ciekawe opakowanie.

W ostatnim czasie testowałam dezodorant Dove powder soft w sztyfcie. Muszę szczerze przyznać, że jestem bardzo zadowolona z jego posiadania! Jest bardzo delikatny dla skóry, łagodzi podrażnienia po depilacji, a przede wszystkim zapach jest przyjemny i łagodny oraz długotrwały :) na pewno będę po niego sięgać na sklepowych półkach. Super produkt :)

Miałam okazję przetestować dezodorant w sztyfcie Dove i się nie zawiodłam. Oprócz tego, że spodobał mi się delikatny, pudrowy zapach produktu to jeszcze idealnie chronił moje pachy przed nieprzyjemnym zapachem. Polecam w 100%.

Ja miałam możliwość przetestowania Dove Powder Soft w roll onie. Jestem zachwycona!!! Jest delikatny, o pięknym pudrowym zapachu który kojarzy się z małym dzieckiem :) a że przy okazji jestem akurat w ciąży to zakochałam sie bez pamięci już w samym zapachu.
Antyperspirant poza zapachem świetnie chroni ubrania przed białymi plamami i działa nawet 48h! a przy tym ciągle pięknie pachnie. Nigdy jeszcze nie spotkałam się z takim cudeńkiem. Zostanę mu wierna już na zawsze chyba. Produkt jak najbardziej godny polecenia!!!!!

reklama
W sztydciw heat rewelacyjny..nie czuje wilgotnyxh paxh a zapach delikatny swiezy...dzieci po wykapani maja tak paxhmaca skore..dla mnie jest mega i radosc sie pojawia

Do góry