reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ANTYKONCEPCJA

reklama
Doxa, bo nie zawsze coś wynika z tego, że się człowkie z drugim obejrzy. Myślisz, że doszłabym, że Mąż Małgosi zna moją koleżankę z pracy po tym, że widziałam Małgosię? Bo się znają :) Swoją drogą to też niezłe jest... A Miriam - widać dobrze, że nie oglądałam, bo byśmy się nie zgadały :)

to ja wam powiem moja przygode.....dwa lata temu poznalam na czacie super kolesia ze Stanow....gadalismy wiele godzin bylo super....jakos nie przyszlo nam na mysl aby wymienic sie fotkami ani pokazac sie w kamerce, az tu kiedys doszlismy do wniosku ze byloby fajnie sie zobaczyc, podlaczylismy kamerki, wlaczylismy i?????
chorem wykrzyknelismy: "To TY???????" okazalo sie ze to koles z ktorym chodzilam do podstawowki, nienawidzilismy sie tak bardzo ze bilismy sie non stop i ogolnie plulismy na siebie do 15 roku zycia ;) pozniej nasze drogi sie rozeszly, stracilam go z oczu....okazalo sie ze wyjechal z rodzicami do USA na stale... i kto by pomyslal ze spotkam go na czacie na dodatek amerykanskim ...swiat jest maly jak diabli.....nie musze mowic ze sie spotykamy jak tylko nawiedzi Polske i wspominamy te szkolne czasy ;D ;D ;D

Shady musiałaś mieć niezłą minę jak go zobaczyłaś :laugh: Ale widzisz jak to jest, kto się czubi ten się lubi ;)

oboje mielismy miny jakbysmy duchy zobaczyli,....pozniej sie tylko z tego smialismy....malo tego, koles w szkole byl strasznie lamusowaty a teraz....ciachoooo :) tylko ja sie zmienilam na niekorzysc niestety :(

reklama
Do góry