reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Doxa, bo nie zawsze coś wynika z tego, że się człowkie z drugim obejrzy. Myślisz, że doszłabym, że Mąż Małgosi zna moją koleżankę z pracy po tym, że widziałam Małgosię? Bo się znają Swoją drogą to też niezłe jest... A Miriam - widać dobrze, że nie oglądałam, bo byśmy się nie zgadały
kaszu27
Październikowa mamusia
no rzeczywiście świat jest mały...
ja ostatnio z mężem szukaliśmy na czacie jakiegoś faceta dla mojej szwagierki...szukaliśmy na forum ogólnym, no i poznalismy bardzo fajnego, gadka-szmatka a tu sie okazało, że to jej sąsiad...!!! ;DZaraz się wycofalismy... ;D
ja ostatnio z mężem szukaliśmy na czacie jakiegoś faceta dla mojej szwagierki...szukaliśmy na forum ogólnym, no i poznalismy bardzo fajnego, gadka-szmatka a tu sie okazało, że to jej sąsiad...!!! ;DZaraz się wycofalismy... ;D
shady
Fanka BB :)
to ja wam powiem moja przygode.....dwa lata temu poznalam na czacie super kolesia ze Stanow....gadalismy wiele godzin bylo super....jakos nie przyszlo nam na mysl aby wymienic sie fotkami ani pokazac sie w kamerce, az tu kiedys doszlismy do wniosku ze byloby fajnie sie zobaczyc, podlaczylismy kamerki, wlaczylismy i?????
chorem wykrzyknelismy: "To TY???????" okazalo sie ze to koles z ktorym chodzilam do podstawowki, nienawidzilismy sie tak bardzo ze bilismy sie non stop i ogolnie plulismy na siebie do 15 roku zycia pozniej nasze drogi sie rozeszly, stracilam go z oczu....okazalo sie ze wyjechal z rodzicami do USA na stale... i kto by pomyslal ze spotkam go na czacie na dodatek amerykanskim ...swiat jest maly jak diabli.....nie musze mowic ze sie spotykamy jak tylko nawiedzi Polske i wspominamy te szkolne czasy ;D ;D ;D
reklama
kaszu27
Październikowa mamusia
ja sobie czat chwalę - w końcu na czacie poznałam mojego męża....i po trzech miesiącach ślub!!!
Podziel się: