reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Elvira, u nas po porodzie też się idzie na kontrolę ale po 1 miesiączce też. No chyba że któraś nie dostała to powinna po 6 miesiącach się pojawić u gina. Mi koleżanka coś mówiła że wywołują....ale ja nie jestem o tym przekonana.
Doxa
Fanka BB :)
Elvira pisze:Tu u nas po 12 tygodniach po porodzie wzywaja na kontrole czy wszystko sie ladnie zagoilo itd.
W Polsce po 6 tygodniach, czyli po połogu jest kontrola ... a potem to jak widać różnie tzn. zależy od lekarza ...
Elvira
13 pazdziernik
O tej miesiaczce to nieslyszalam. Slyszalam tylko ze jak sie przestanie karmic to sama wroci. A moze nie???*syla* pisze:Elvira, u nas po porodzie też się idzie na kontrolę ale po 1 miesiączce też. No chyba że któraś nie dostała to powinna po 6 miesiącach się pojawić u gina. Mi koleżanka coś mówiła że wywołują....ale ja nie jestem o tym przekonana.
malgosia_76
u mnie tto samo po połogu i po pierwszej @. a tera bedę miała cytologię
jarrell
bez okresu po porodzie, to sporo rodzeństwa się urodziło
:laugh:
jarrell
bez okresu po porodzie, to sporo rodzeństwa się urodziło
Kasiek ja malą rodziłam właśnie w położeniu miednicowym i lekarze byli przygotowani do cesarki, jednak urodziłam normalnie - ale bolało jak cholera!!!
Normalnie u nas robią cięcie przy miednicowym tylko pierworódkom, ale ja tak ustaliłam z moją gin. ze nie urodzę naturalnie i ona już to nagrała w szpitalu.Co niektórzy chcieli mnie przekonać, ale ja się uparłam i bardzo jestem z tego powodu szczęśliwa! ;D
malgosia_76
poza tym receptę na horomony musze wziąć.
Smutny koniec karmienia piersią.
Poryczałam sie wczoraj, jak bóbr, Jaś się odwrca od piersi. Smutne to. Wszystko przez to ucho. nie ssał, bo Go bolała, a teraz to już nie chce
Smutny koniec karmienia piersią.
Poryczałam sie wczoraj, jak bóbr, Jaś się odwrca od piersi. Smutne to. Wszystko przez to ucho. nie ssał, bo Go bolała, a teraz to już nie chce
reklama
Podziel się: