reklama
Karolka2604
Fanka BB :)
Ja używałam Drovelis przez pół roku i strasznie bolały mnie piersi, moja ginekolog nawet sugerowała żeby zrobić USG czy wszystko jest ok ale ból pojawił się jak zaczęłam brać tabletki, od zawsze śpię na brzuchu a w tamtym czasie nie byłam w stanie bo tak bolały mnie piersi, w ciągu dnia też bolały, krótkie miesiączki między kolejnymi opakowaniami i ostatecznie ginekolog zmieniła mi tabletki z Drovelis na Slinda i problemy się skończyły piersi nie bolą czuje się dobrze w dodatku nie mam wogule miesiączki co dla mnie akurat jest dużym plusem to takie moje doświadczenia z Drovelis
Goodka
Moderator
Hej, a jeśli chodzi o Slindę to zauważyłaś jakieś skutki uboczne?Ja używałam Drovelis przez pół roku i strasznie bolały mnie piersi, moja ginekolog nawet sugerowała żeby zrobić USG czy wszystko jest ok ale ból pojawił się jak zaczęłam brać tabletki, od zawsze śpię na brzuchu a w tamtym czasie nie byłam w stanie bo tak bolały mnie piersi, w ciągu dnia też bolały, krótkie miesiączki między kolejnymi opakowaniami i ostatecznie ginekolog zmieniła mi tabletki z Drovelis na Slinda i problemy się skończyły piersi nie bolą czuje się dobrze w dodatku nie mam wogule miesiączki co dla mnie akurat jest dużym plusem to takie moje doświadczenia z Drovelis
Karolka2604
Slinde biorę od marca zeszłego roku i nie mam żadnych dolegliwości, przede wszystkim nie bolą mnie piersi jak po Drovelis i jak dla mnie dużym plusem jest brak miesiączki (od maja)Hej, a jeśli chodzi o Slindę to zauważyłaś jakieś skutki uboczne?
Gratuluję podjęcia odpowiedzialnej decyzji o antykoncepcji. Jeśli rozważasz przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych DROVELIS i interesują cię informacje na temat skutków ubocznych, to warto jest skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą, którzy mogą dostarczyć ci dokładnych informacji na ten temat. Skutki uboczne mogą różnić się w zależności od organizmu każdej osoby i nie zawsze występują.
Najczęstsze skutki uboczne, które mogą pojawić się przy przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych, to:
Najczęstsze skutki uboczne, które mogą pojawić się przy przyjmowaniu tabletek antykoncepcyjnych, to:
- Nudności
- Bóle głowy
- Wzmożona wrażliwość piersi
- Zmiany nastroju
- Spadek libido
- Wzrost masy ciała
U
użytkownik 218
Gość
Gratuluję podjęcia odpowiedzialnej decyzji o antykoncepcji. Jeśli rozważasz przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych DROVELIS i interesują cię informacje na temat skutków ubocznych, to warto jest skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą, którzy mogą dostarczyć ci dokładnych informacji na ten temat. Skutki uboczne mogą różnić się w zależności od organizmu każdej osoby i nie zawsze występują.
Jednak należy pamiętać, że nie każda osoba doświadcza tych objawów, a reakcje organizmu na antykoncepcję mogą być różne. Warto skonsultować się z lekarzem, który może dostosować rodzaj tabletek antykoncepcyjnych do twoich indywidualnych potrzeb i pomóc w monitorowaniu ewentualnych skutków ubocznych.
- Nudności
- Bóle głowy
- Wzmożona wrażliwość piersi
- Zmiany nastroju
- Spadek libido
- Wzrost masy ciała
Ale spam.
Casablanca7
Ja biorę to jedne z lepszych jakie brałam, nie są tanie,ale czuję się dobrze...jak narazie, chyba że coś się zmieni, bo czytam i w szoku jestem że takie skutki uboczne aż wierzyć się nie chce.Witam wszystkie Kobiety zaciekawione tym wątkiem
Od dzisiaj zaczynam brać tabletki antykoncepcyjne DROVELIS szukam opini o skutkach ubocznych, dla porównania jakie najczęściej się pojawiają
Ostatnia edycja:
reklama
Casablanca7
A czy mówił twój ginekolog wcześniej o zakrzepicy itp, mi powiedziała że one właśnie tego nie wywołują.?Ja niestety odstawiłam , zaczęły się robić „ciężkie” nogi , opuchniete dłonie , czerwone stopy i ręce . Ginekolog niechętnie ale dał skierowanie na badania z krwi i bach , d-dimery wysokie. Także ja już niestety podziękuję za tabletki