reklama
maggusia- zobaczysz jak skozystasz a napewno bedziedz zadowolona
maja1980-co do mojego karmienia piersia to bym chciała ale nie wiem czy bede miała tyle pokarmu czy wogole go bede miła....................jezeli tak to plastry założe ale po wewnym czasie nie nastepnego dnia po porodzie czy tez po tygodniu ale co tam gdybac nie ma co zobaczymy jak bezie w rzeczywistosci
maja1980-co do mojego karmienia piersia to bym chciała ale nie wiem czy bede miała tyle pokarmu czy wogole go bede miła....................jezeli tak to plastry założe ale po wewnym czasie nie nastepnego dnia po porodzie czy tez po tygodniu ale co tam gdybac nie ma co zobaczymy jak bezie w rzeczywistosci
K
kasiulka0901
Gość
Pinka plastry przy karmieniu z tego co pisze maja odpadają.
Dlaczego miałabyś nie mieć pokarmu? albo za mało?
Dlaczego miałabyś nie mieć pokarmu? albo za mało?
maja_1980
grudniowa mama '06
A mi wczoraj zalozyli spiralke. Udalo mie sie ominac pieciotygodniowa kolejke bo potrzebowalam emergency antykoncepcje I doczytalam ze oprocz pigulki zakladaja spirale.
Bolalo jak na okres. Spocilam sie ze strachu ale nie bylo czego sie bac.
Bolalo jak na okres. Spocilam sie ze strachu ale nie bylo czego sie bac.
M
Melanie
Gość
a implant działa podobnie, prawda ?
ja się dzisiaj zdecydowałam na implant
ja się dzisiaj zdecydowałam na implant
O I jak Maja po zalozeniu???
wiecie czytam was i rowniez sie powaznie zastanawiam nad plasterkami,moja mam nosci i jest zadowolona,pod prysznicem trzymaja sie ok,i jego nie zapomne przykleic,a pigulki wciaz zapominam,wczoraj nawet zgubilam jedna i musialam wziosc z nowego opakowania:-( wczesnieje czekam mnie wysyta u lekarz niz myslamlam i moze czas na zmiane kolejna
sam niewiem
wiecie czytam was i rowniez sie powaznie zastanawiam nad plasterkami,moja mam nosci i jest zadowolona,pod prysznicem trzymaja sie ok,i jego nie zapomne przykleic,a pigulki wciaz zapominam,wczoraj nawet zgubilam jedna i musialam wziosc z nowego opakowania:-( wczesnieje czekam mnie wysyta u lekarz niz myslamlam i moze czas na zmiane kolejna
sam niewiem
reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
A ja juz miesiac po zalozeniu spirali i jestem bardzo zadowolona, fakt w ub, tyg wydawalo mi sie ze sie wysunela ale jak to mi lekarz pwiedziala ze to ciazofobia;-) i ze wszystko jest ok. Plamilam przez 3 tygodnie teraz po @ juz mam spokuj i oby tak zostalo, a okres byl taki jak to plamienie tylko jeden dzien byl silniejszy, maja slabnac z misiaca na miesiac i nic nie bola. Oby tak dzialalo przez 5 lat to bedzie super
Podziel się: