Tygrysek1985
Fanka BB :)
bunny powiem Ci tak ja po slubie, ktory miala w 10.2006 do 11.2008 stosowalam metode termiczna, dokladnie mierzylam z dyscyplina temperature, ciaza w tym okresie byla wykluczona i udalo sie jej uniknac, po urodzeniu Oliwki nastawialam sie, ze jak zajde w ciaze to zajde, kilka razy bralam sie za mierzenie temperatury ale jakos tak nigdy nie bylam w tym wytrwala, kalendarzyk tez tak na oko stosowalam, byl okres z gumkami i stosunkiem przerywanym, ale nie bylo to zgodne z moim swiatopogladem; przed zajesciem w druga ciaze zaczulam czuc instynkt macierzynski, nawet rozmawialismy z m, ze ja bardzo bym chciala drugie dziecko, ale nas nie stac, dopiero jak splacimy nasz mega wielki kredyt czyli w 07.2013, no, ale jednoczesnie moja podswiadomosc zaczela dzialac, i podczas wyjazdu intergracyjnego z mojego m bylej pracy poszlismy na zywiol, ze dwa razy, byl to 17.12.2012 no i tak poczela sie Agatka; a ta rozmowa, ze nas nie stac, ze za rok odbyla sie w Swieta Bozego Narodzenia jak juz bylam w ciazy, ale o tym jeszcze nie wiedzialam heh
teraz chcialabym jeszcze dwojke Maluszkow ale tak za 10 lat heh, teraz chcialabym skonczyc studia, chce zaczac od 09.2013 i ulozyc sobie zycie pod wzgledem finansowym, no i wlasnie zgodna z moim swiatopogladem jest ta metoda termiczna, ale bede musiala byc bardzo zdyscyplinowana bo trzecia ciaza na pewno pokrzyzowalaby moje plany
teraz chcialabym jeszcze dwojke Maluszkow ale tak za 10 lat heh, teraz chcialabym skonczyc studia, chce zaczac od 09.2013 i ulozyc sobie zycie pod wzgledem finansowym, no i wlasnie zgodna z moim swiatopogladem jest ta metoda termiczna, ale bede musiala byc bardzo zdyscyplinowana bo trzecia ciaza na pewno pokrzyzowalaby moje plany