Witam wszystkie użytkowniczki:-) Piszę pracę licencjacką, dotyczącą motywacji matek do karmienia naturalnego i sztucznego. Należy w niej zawrzeć przykładowe ankiety, jakie kieruje się do kobiet, by sprawdzić jaką metodę karmienia zastosowały w swoim przypadku. Mam wielką prośbę, jeśli posiadacie adresy stron, które mogłyby pomóc mi przy zbudowaniu odpowiedniej ankiety, to proszę o ich przesłanie. Z góry dziękuję.
reklama
Witam!
Jestem nowa.
Potrzebuję Waszej pomocy moje kochane mamy.
A mianowicie: zwierzenia kobiet karmiących piersią , czym jest dla nich karmienie piersią?
Przyznam się, jest mi to potrzebne do przcy, którą obecnie piszę i myslę, że mnie zawiedziecie .
Pozdrawiam wszystkie karmiące piersią mamy.
I czekam na Wasze wyznania.
Jestem nowa.
Potrzebuję Waszej pomocy moje kochane mamy.
A mianowicie: zwierzenia kobiet karmiących piersią , czym jest dla nich karmienie piersią?
Przyznam się, jest mi to potrzebne do przcy, którą obecnie piszę i myslę, że mnie zawiedziecie .
Pozdrawiam wszystkie karmiące piersią mamy.
I czekam na Wasze wyznania.
góralka
Fanka BB :)
Kamila przejęzyczyłaś się, czy naprawdę myślisz, że Cię zawiedziemy? Może doprecyzujesz co konkretnie Cię interesuje, bo hasło chyba zbyt ogólnie rzuciłaś, może stąd ten brak odzewu, albo dziewczyny - tak jak ja - wolą o tym rozmawiać na priv.
witam!jestem chętna wypełnić ankietę, mój adres mail: delfi1232@wp.pl. pozdrawiam:-)
Ja też wypełnię: gasyl@tlen.pl
witam!jestem chętna wypełnić ankietę, mój adres mail: delfi1232@wp.pl. pozdrawiam:-)
Ja też wypełnię: gasyl@tlen.pl
nie zauwazylyscie ze ankieta i posty sa z 2005 roku? watpie zeby byla jeszcze aktualna...
jestem mamą czteromiesięcznego Eryka i z chęcią Ci pomogę i wypełnię ankietę
dziabutek@interia.pl
Sylwia
dziabutek@interia.pl
Sylwia
chętnie Ci pomogę i wypełnię ankietę, mam czteromiesięcznego Eryka
pozdrawiam
Sylwia
dziabutek@interia.pl
pozdrawiam
Sylwia
dziabutek@interia.pl
joanna_ros
Zaciekawiona BB
jeśli to nadal aktualne to też chętnie wypełnię proszę przesłać na adres joanka53@wp.pl
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Mam 2 synków,prawie 4 lata i prawie 5 m-cy.Z chęcią wypełnię ankietę kalamon4@op.pl