reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ankieta: Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

• Wszystkich głosujących
    570
reklama
Jednego i ukochanego - męza mojego... i tak pozostanie. Mogę powiedzieć ze zaliczam się do szczęśliwych kobiet.

A dla mnie statystyki w ankiecie zabraklo ::)

Strasznie rozwiazla bylam swego czasu - przez bardzo dlugi okres czasu szukalam i nie znalazlam tego jedynego, wiec rzucalam sie ze zwiazku w zwiazek - zazwyczaj nieudany pod wzgledem emocjonalnym , bardziej pod seksualnym (dwa razy bylo odwrotnie) ale niestety samo lozko czlowieka nie zatrzyma dluzej niz kilka tygodni. No, moze i zatrzyma, ale nie mnie. Ja potrzebuje przede wszystkim ciepla i milosci, a moj maz zapewnia mi wszystko, czego potrzebuje, plus dodatkowa gorka :)

moj mezus i tatus Wicia tez byl pierwszy i mysle ,ze ostatni ;) Ale od poczatku super nam szlo w tych sprawach i wiem ,ze gdyby facet mi nie pasowal pod tym wzgledem to napewno bym poszukala innego ::) Moj maz czasem sie smieje ze mnie , ze ja to maly zboczeniec jestem bo bez sexu dlugo nie wytrzymam ;D ;)

Ja także zawyżę średnią ;D

Warto było jednak "poszukać", bo z Tatą mojego dzidziolka dopasowaliśmy się idealnie pod każdym względem  ;) Jesteśmy jak dwie połówki jabłuszka - on to ta z ogonkiem  :laugh:

no ja tez sie troche tego doliczylam ;)
taki troche ze mnie byl diabelek w mlodosci hehe >:D
ale chyba do 10 nie dobilam hehe

rozumiem, ze miedzy 6 a 10 tez nalezy sie jakis stosik? ;D

czy stosik to nie wiem, bo to powyzej dziesieciu na pewno, ale wlosiennica i biczowanie ci nie zaszkodza.

no chyba, ze to lubisz.. ;D to wtedy odwrotnie, glaskanie i czulosci ;)

reklama
Do góry