reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ankieta: Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

Ilu miałaś/eś partnerów/partnerek?

• Wszystkich głosujących
    570
reklama
Jednego i ukochanego - męza mojego... i tak pozostanie. Mogę powiedzieć ze zaliczam się do szczęśliwych kobiet.

A dla mnie statystyki w ankiecie zabraklo ::)

Strasznie rozwiazla bylam swego czasu - przez bardzo dlugi okres czasu szukalam i nie znalazlam tego jedynego, wiec rzucalam sie ze zwiazku w zwiazek - zazwyczaj nieudany pod wzgledem emocjonalnym , bardziej pod seksualnym (dwa razy bylo odwrotnie) ale niestety samo lozko czlowieka nie zatrzyma dluzej niz kilka tygodni. No, moze i zatrzyma, ale nie mnie. Ja potrzebuje przede wszystkim ciepla i milosci, a moj maz zapewnia mi wszystko, czego potrzebuje, plus dodatkowa gorka :)

moj mezus i tatus Wicia tez byl pierwszy i mysle ,ze ostatni ;) Ale od poczatku super nam szlo w tych sprawach i wiem ,ze gdyby facet mi nie pasowal pod tym wzgledem to napewno bym poszukala innego ::) Moj maz czasem sie smieje ze mnie , ze ja to maly zboczeniec jestem bo bez sexu dlugo nie wytrzymam ;D ;)

Ja także zawyżę średnią ;D

Warto było jednak "poszukać", bo z Tatą mojego dzidziolka dopasowaliśmy się idealnie pod każdym względem  ;) Jesteśmy jak dwie połówki jabłuszka - on to ta z ogonkiem  :laugh:

no ja tez sie troche tego doliczylam ;)
taki troche ze mnie byl diabelek w mlodosci hehe >:D
ale chyba do 10 nie dobilam hehe

rozumiem, ze miedzy 6 a 10 tez nalezy sie jakis stosik? ;D

czy stosik to nie wiem, bo to powyzej dziesieciu na pewno, ale wlosiennica i biczowanie ci nie zaszkodza.

no chyba, ze to lubisz.. ;D to wtedy odwrotnie, glaskanie i czulosci ;)

reklama
Do góry