martakratka
Fanka BB :)
Witam serdecznie. Chcialam zapytać, czy któraś z Was miala robione badania prenatalne w tym szpitalu? Będę naprawdę bardzo wdzięczna za podzielenie się opiniami.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki wielkie. Jestem umowiona do dr Szwaczki na dzis i szukam info...Może wogole nie do tego miejsca ale ja robiłam u Krzysztofa Błaszczyka prywatnie w Katowicach prenatalne i polecam, godzinę spedzi nad Tobą wywiad i wszystko inne ,po za tym robi zdj na pamiątkę lub nagrania
Ma najnowszy sprzęt oraz wszelkie certyfikaty do tego typu badań
Lekarz bardzo kompetentny przyjmuje też w nvomedica w Mysłowicach i tam ma nfz i prywatnie
Dzięki ogromne. A mialas prenatalne prywatnie robione? Ja mam z nfz ze wzgledu na moj wiek i zastanawiam się czy mi tez dadzą płytę. Czy lekarz jest ok? Jak go odbierasz? Będę naprawdę bardzo wdzięczna za odpowiedź.Ja tam prowadziłam ciążę i miałam robione wszystkie trzy badania prenatalne. Chyba też raz byłam u dr Szwaczki. Generalnie nie mam zastrzeżeń. Tylko pamiętaj, żeby od razu na początku powiedzieć, że chcesz płytę CV (jeśli oczywiście chcesz), bo w trakcie badania będzie już na to za późno.
Tak, robiłam tam wszystkie trzy badania prenatalne. Każde prywatnie. Płyta kosztuje chyba 30 zł.Dzięki ogromne. A mialas prenatalne prywatnie robione? Ja mam z nfz ze wzgledu na moj wiek i zastanawiam się czy mi tez dadzą płytę. Czy lekarz jest ok? Jak go odbierasz? Będę naprawdę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Bardzo dziękuję strasznie jestem zestresowana bo mam to badanie za 2 godzinki...Tak, robiłam tam wszystkie trzy badania prenatalne. Każde prywatnie. Płyta kosztuje chyba 30 zł.
Jak dla mnie wszyscy lekarze są tam naprawdę w porządku. Tłumaczą, odpowiadają na pytania etc.
Ja przy pierwszym też się bardzo stresowałam, kolejne będą łatwiejsze.Bardzo dziękuję strasznie jestem zestresowana bo mam to badanie za 2 godzinki...
Nie dziękuję.....Ja przy pierwszym też się bardzo stresowałam, kolejne będą łatwiejsze.
Powodzenia!