Hahahaaha i co podniosla Ci się hemoglobina po zelazie ze złomu? ?Ha ha no dobra ja brałam żelazo ze zlomowiska na wagę taniej;p
..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahahaaha i co podniosla Ci się hemoglobina po zelazie ze złomu? ?Ha ha no dobra ja brałam żelazo ze zlomowiska na wagę taniej;p
Mi akurat pomógł kolo 30 tyg hemoglobina spadła mi do 10,6 a po tygodniu brania czy dwóch miałam ponad 12 i dalej mam bardzo ladna tyle ze juz nie biorę bo koniec ciążyBrałam ten sam☺
Noooo i to jakponad norme hahaHahahaaha i co podniosla Ci się hemoglobina po zelazie ze złomu? ?
..
Przepraszam Cię bardzo Ty bralas tandyferon a ja TardyferonWitaminy nic ci nie pomogą musisz osobno żelazo tandyferon jest dobry
Lekarz powinien Ci przepisać żelazo i nie masz co się martwićDzięki dziewczyny, myślałam że same witaminy wystarczą ale jednak się myliłam...
Kup sobie osobnoTak, powinna ale ostatnio nawet nie zwróciła uwagi na moje wyniki.