reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ana3

reklama
Rozwiązanie
Nie umiem Ci odpowiedzieć, bo różni są lekarze. Pamiętam jak w sierpniu pisałaś, że masz dodatnie ANA1. Czy ginekolog coś Ci na to poradził? Czy on Cię wyslal na ANA3? Te badania są drogie i wg mnie, skoro już je zrobiłaś,.to powinnaś iść do reumatologa z troski o swoje zdrowie. A sprawy ciąży to tak przy okazji...

Sama zdecydowałam ze zrobię ana 2 i 3. W takim razie umówię się do reumatologa . Może już będzie reszta wyników
Reumatolog. Robilas antykoagulant toczniowy? Ty teraz się starasz po poronieniu czy już jesteś w ciąży?

IMG_4263.JPG

Kontrola +++ to OK, tak ma być. Ale te przeciwciała PM, to już coś jest do interpretacji przez lekarza. Pytałaś ginekologa o encorton w ciąży?

Dzisiaj dopiero ten wynik był wiec nie miałam okazji pytać . Mam mieć inseminacje jeszcze w kolejnym cyklu wiec czekam na resztę wyników . W grudniu mam fajna lekarkę która może ogarnie temat z tymi wynikami .

reklama
Nie umiem Ci odpowiedzieć, bo różni są lekarze. Pamiętam jak w sierpniu pisałaś, że masz dodatnie ANA1. Czy ginekolog coś Ci na to poradził? Czy on Cię wyslal na ANA3? Te badania są drogie i wg mnie, skoro już je zrobiłaś,.to powinnaś iść do reumatologa z troski o swoje zdrowie. A sprawy ciąży to tak przy okazji...

Sama zdecydowałam ze zrobię ana 2 i 3. W takim razie umówię się do reumatologa . Może już będzie reszta wyników

Rozwiązanie
reklama
Do góry