reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Kasioł, robiłam w Warszawie. Czekam na wyniki z Instytutu Psychiatrii i Neurologii.
Ty tez jeszcze swoich nie masz? coś mi się kołacze po głowie, że robiłaś wcześniej niż ja amino.

A no robiłam 26 marca i dzwoniłam dziś i wciąz nic...Pani chyba ma juz dość i dała mi bezpośredni nr do laboratorium, żeby u nich zapytać kiedy;)

No to tez przed majówka raczej nic nie wskórasz... a później długaśny weekend i wszystko w najlepszym wypadku przedłuży się przynajmniej o tydzień.
A myślałam że już coś będzie wiadomo...

Dziewczyny, nie przyspieszycie wyników. Tylko spokój mimo niepewności.
Kasioł kurcze,coś długo każą Ci czekać. Mój Genom obiecał wynik w 3 tygodnie i dotrzymał słowa.
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny i wyniki. Do majówki jeszcze dwa dni robocze więc...
kimagure doskonale rozumiem co czujesz. Przeszłam przez to samo. Też poryczałam się po usłyszeniu wyniku. Miałam szczęście do lekarza genetyka, bardzo mnie uspokoił, wiele wyjaśnił...nie płacz,nie panikuj,nie pomożesz tak dziecku. Myśl pozytywnie chociaż wiem, że to trudne.

Ostatnia edycja:
Sis dzięki za wsparcie,jutro minie tydzien od amnio,cały czas "udaję",że jest ok i staram sie mysleć pozytywnie,zaczynają się pierwsze ruchy,te delikatne łaskotania i zapominam o wszystkim i WIERZĘ ,że w moim brzuszku mieszka cudowny,zdrowiutki człowieczek!!!!

reklama
Do góry