Dziewczyny mówią różnie. Nie. Które że do 2.5 MoM (i na necie tak pisze i ja taką info uzyskałam od genetyka będąc w 13t1d) a niektóre mówią że około 1 MoM jest ok.No ale u mnie ta beta nie jest jakoś wysoka prawda ? Mieści się w normie
reklama
elysia141
Fanka BB :)
No w necie tez jest 2,52 i mój prowadzący tez powiedział,ze w normieDziewczyny mówią różnie. Nie. Które że do 2.5 MoM (i na necie tak pisze i ja taką info uzyskałam od genetyka będąc w 13t1d) a niektóre mówią że około 1 MoM jest ok.
Pappa poniżej 0.5 MoM jest podobno niepokojąca. Więc kompletnie nie mam pojęcia skąd taki wynik u CiebieNo w necie tez jest 2,52 i mój prowadzący tez powiedział,ze w normie
Na pewno będzie dobrze trzymam kciuki kiedy wyniki?Mam nadzieje ze ta tarczyca tu narozrabiała a wynik nifty będzie ok
elysia141
5 dzień już czekam , do 10 jest czasNa pewno będzie dobrze trzymam kciuki kiedy wyniki?
elysia141
A przeziernosc?Ja czekam na Sanco - dzisiaj dzwonilam wyniki maja byc do 6 dni a dzisaj jest 4 dzien.. JA mam ryzyko 1:59 i 36 lat. Beta 3.80 a bialko pappa 0,8.Caly czas mam nadzieje ze bedzie dobrze.
U mnie kazde USG genetyczne a zrobilam ich trzy przez te wyniki pappa sa bardzo dobre. NT 1,4 kosc nosowa obecna, wszystkie przeplywy ok, lekarz sprawdzal nawet warge i podniebienie - nie ma nic tylko ta glupia beta.A przeziernosc?
reklama
elysia141
Ale to aż tak by zwiększyła ryzyko ? Ja rozumiem,ze jest większe ze względu na wiek ale zeby aż takU mnie kazde USG genetyczne a zrobilam ich trzy przez te wyniki pappa sa bardzo dobre. NT 1,4 kosc nosowa obecna, wszystkie przeplywy ok, lekarz sprawdzal nawet warge i podniebienie - nie ma nic tylko ta glupia beta.