Kariotyp żeński prawidłowy, odetchnęłam z ulgą, dzięki wam wszystkim za wsparcie <3 <3 !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kariotyp żeński prawidłowy, odetchnęłam z ulgą, dzięki wam wszystkim za wsparcie QUOTE]
Super!! To teraz już możesz bez stresu się cieszyć dzieciątkiem
Ja na wynik aminio mam czekać 3tyg. Jeszcze tydzień został.
Fantastyczna wiadomość !!! GratulujęKariotyp żeński prawidłowy, odetchnęłam z ulgą, dzięki wam wszystkim za wsparcie <3 <3 !
I takie informacje pomagaja przetrwac nastepnym zestresowanym rodzicom!Kariotyp żeński prawidłowy, odetchnęłam z ulgą, dzięki wam wszystkim za wsparcie <3 <3 !
Kariotyp żeński prawidłowy, odetchnęłam z ulgą, dzięki wam wszystkim za wsparcie QUOTE]
Ktory to juz dzien?Jakoś tu cicho się zrobiło. Ja nadal czekam na wynik Harmony. To oczekiwanie jest okropne.
Mysle,ze lekarz zwlekac z telefonem nie bedzie. Jak nie zadzwoni jutro to przypomnij sie w srodeJa robiłam badanie 11 lipca rano i powiedzieli w labolatorium że dwa tygodnie muszę czekać, bo mają wysłać do lekarza który je zlecał. Dziś dzwoniłam do niego ale wyników nie ma. Ma dzwonić jak przyjdą a ja odchodzę od zmysłów. Czym dłużej czekam tym gorzej. Tylko wy wiecie dziewczyny co to za uczucie. Nie życzę nikomu.
Jakoś tu cicho się zrobiło. Ja nadal czekam na wynik Harmony. To oczekiwanie jest okropne.