Ja już po usg. Wyliczone skorygowania ryzyko zd to 1:3561. Reszta powyżej 20000. NT 2mm dokladnie 1.7. Pappa w mom 0.504. Hcg 1.038 mom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknieJa już po usg. Wyliczone skorygowania ryzyko zd to 1:3561. Reszta powyżej 20000. NT 2mm dokladnie 1.7. Pappa w mom 0.504. Hcg 1.038 mom
Ale wspaniała nowina. GRATULUJĘ Ja nadal czekam na wyniki. Chyba oszalejęDzwonili z kliniki. W tescie Harmony wyszlo niskie ryzyko ZD, wszystko jest ok.!! Uff...kamien z serca
Znamy plec- bedzie dziewczynka
Dziewczyny, wierze w nasze maluchy! Wszystkie sa super zdrowe!!!!!
Dzwonili z kliniki. W tescie Harmony wyszlo niskie ryzyko ZD, wszystko jest ok.!! Uff...kamien z serca
Znamy plec- bedzie dziewczynka
Dziewczyny, wierze w nasze maluchy! Wszystkie sa super zdrowe!!!!!
U Ciebie tez bedzie dobrze!!!!!Ale wspaniała nowina. GRATULUJĘ Ja nadal czekam na wyniki. Chyba oszaleję
Dzięki kochana za słowa wsparcia Tego teraz potrzebujęU Ciebie tez bedzie dobrze!!!!!
Innej opcji nie ma!
Dziewczyny dzwonili do mnie z kliniki że jutro będzie mój wynik z amniopunkcji i kazali przyjechać na konsultacje z lekarzem.. trochę mnie to zdziwiło czy też tak miałyście? Myślałam że tylko odbiorę wynik, a nie jeszcze jakieś konsultacje, trochę mnie to zmartwiło.
[emoji110][emoji110]Dziewczyny dzwonili do mnie z kliniki że jutro będzie mój wynik z amniopunkcji i kazali przyjechać na konsultacje z lekarzem.. trochę mnie to zdziwiło czy też tak miałyście? Myślałam że tylko odbiorę wynik, a nie jeszcze jakieś konsultacje, trochę mnie to zmartwiło.