paulina12331
Początkująca w BB
jjj
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
magister na UJ to chyba nie jest lipne?? a ty o jakich studiach mówisz bez matury??ukonczyłam szkołe teraz chce miec wyzsza i studiato ze ty masz jakies wykształcenie lipne i niechcesz sie dalej uczyc niemoja wina;p
jak zdam mature...
niżej to ty piszesz,małolata to chyba ty jesteś?a laska piszacva nizej widac jakas malolata moze 20masz wiec nie pyskuj gówniaro..
ja równo traktuje same z dzieckiem czy z facetem, mnie razi jakie głupoty wypisujesz, więcej wchodzić na ten watek nie bedęgdybym napisała ze jestem sama z dzieckiem odrazy by pisali ojezu jaka biedna itp wiec pomyslcie nad tym i traktujcie równo wszystkich a nie ona jakas lepsza ma byc ma faceta sama ma kase i jeszcze zada 8stów bez przesady..