reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergia i problemy z nią związane

Nat dobrze że wszystko u Was ok :-)
Roxannka oby nie mleko... rozumiem co czujesz.
Makuc a Alutka jak???

U Nas na razie spokojnie, je w żłobku to co jest na obiad, deserki całe szczęście rodzice dostają więc jeśli uważam że może dostać to jej daję a jak nie to ląduje w moim brzuchu a na podwieczorek daję jej coś innego.
Kaszka na mm w domu jeszcze podawana, w przyszłym tygodniu będą jej tam robić na śniadanie.

reklama
KANIA dziękuję, że pytasz :* Alutka dobrze. Krostek niet, więc powoli się ku podaniu czegos mlecznego przekonywać zaczynam ;-) powiedz mi - Oliwka nie ma problemu z tym, że karmią ja tam obce osoby? Zawsze mnie to zastanawialo jak małe szkraby sobie z taką nagłą zmianą radzą... poza tym cieszę się, że wszystko u Was dobrze!

Makuc super, że Alutka krostek już nie ma, z tym mlecznym posiłkiem to może tak spróbuj z jedną łyżeczkę, dwie i zobaczysz :) Podobno powinno się tak próbować dawać, ja też staram się teraz tak robić. Je już kanapki z bułki, więc chyba problem z glutenem poszedł w zapomnienie. W tamtym tyg dostała na spróbowanie deserek z jogurtem i spokój, w tym tygodniu dostała z twarożkiem i na razie jest ok. Z karmieniem problemu raczej nie ma, bo my mi powiedziały kobietki. Podobno prawie wszystko zjada, że ma apetyt więc bardzo mnie to cieszy.
Natolin niekoniecznie od tego te zaróżowione poliki, może rzeczywiście z pola, teraz już chłodno, wiatr?

Kania no to świetnie, że z karmieniem w żłobku wszystko ok i Oliwka ma apetyt.
Makuc u Was też poprawa , to dobrze.
Nat no ciekawe z czego te policzki czerwone się zrobiły?
a ja dziś kupiłam jogurciki brzoskwiniowe z bobowity, mam zamiar podać, ale jeszcze troszkę poczekam.

reklama
Do góry