reklama
A
asiunia876
Gość
MOrgaine nareszcie wiem z kim pisze
piekna z Ciebie kobieta i wcale nie gruba (to określenie rezerwuje dla siebie )
śliczne masz dzieci :-)
coz jeszcze powiedziec - Asiunia jest pod wrazeniem
piekna z Ciebie kobieta i wcale nie gruba (to określenie rezerwuje dla siebie )
śliczne masz dzieci :-)
coz jeszcze powiedziec - Asiunia jest pod wrazeniem
kochane dziewczyny wiedzialam ze podniesiecie mnie na duchu dzieki so much!
do okularow juz dobral sei Mlody i jak M mi nie naprawi to do optyka musze smigac ale na pewno nie przed porodem bo caly czas leze
zle sei cos dzieje ale ....o tym na kwietniowym bo to nie ten watek
p.s. ja sobie kazda z was inaczej wyobrazalam i potem jak zdjecia to szok
a to ze myslalas ze starzej to chyba temu ze 3cie dziecko w drodze chociaz i tak wszystkie wygladacie mlodziej.....
do okularow juz dobral sei Mlody i jak M mi nie naprawi to do optyka musze smigac ale na pewno nie przed porodem bo caly czas leze
zle sei cos dzieje ale ....o tym na kwietniowym bo to nie ten watek
p.s. ja sobie kazda z was inaczej wyobrazalam i potem jak zdjecia to szok
a to ze myslalas ze starzej to chyba temu ze 3cie dziecko w drodze chociaz i tak wszystkie wygladacie mlodziej.....
klaudencja
Fanka BB :)
poczekaj aż się zbiorę zrobięi wstawie swoje to dopiero będzie .....wieloryb
poczekaj aż się zbiorę zrobięi wstawie swoje to dopiero będzie .....wieloryb
aż jestem ciekawa! ale pewnie przesadzasz
ta klaudencja na pewno przesadza. my wszystkie jesteśmy wielorybami w swoich oczach...ale cóż
ja dzisiaj układałam trochę ciuszki w szafie (no dobra 2 bluzki powiesiłam - mam pustą szafę bo schowane ciuszki nieciążowe) i już tak tęsknię za normalnym rozmiarem!!! nawet jeśli to będzie 38 czy 40 (mój wzrost i rozmiar 40 to naprawdę duuuużo) to niech już będzie nieciążowe!!
ja dzisiaj układałam trochę ciuszki w szafie (no dobra 2 bluzki powiesiłam - mam pustą szafę bo schowane ciuszki nieciążowe) i już tak tęsknię za normalnym rozmiarem!!! nawet jeśli to będzie 38 czy 40 (mój wzrost i rozmiar 40 to naprawdę duuuużo) to niech już będzie nieciążowe!!
..aenye
Mama grudniowa'06
morgaine, ale fajna baba z ciebie z pazurem! ale zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam! ne wiem czemu, ale ubzduralam sobie, ze masz blond wlosy ;-)
i fajne dzieciaki, wstaw ich wiecej!!!
i fajne dzieciaki, wstaw ich wiecej!!!
antonina01
Alexandro - jaki ty masz fajowy suwaczek,
Morgaine - no proszę jaka piękna lady , tak jak aenye napisała, taka babka z charakterem.
Nie wiem czy sie ze mną zgodzicie ale dziewczynki, któe mają mieć dziewczynki (ale mi wyszło;-))mają te brzuszki troszkę inne od tych "chłopięcych", pomijając te wszystkie przesądy itp
Morgaine - no proszę jaka piękna lady , tak jak aenye napisała, taka babka z charakterem.
Nie wiem czy sie ze mną zgodzicie ale dziewczynki, któe mają mieć dziewczynki (ale mi wyszło;-))mają te brzuszki troszkę inne od tych "chłopięcych", pomijając te wszystkie przesądy itp
reklama
hatorska
Zuzanna fajowy brzucho ale gdybyś nie napisała to myślałabym, że jesteś dłużej w ciąży niż ta druga brzuchatka
Ducha-mamy taki sam suwaczek(wiekowo), mój brzucho podobny tylko bardziej "rozlazły" -Twój kształtniejszy
Morgaine - fajna z Ciebie kobietka, zobaczysz już niedługo pożegnamy brzucholki i wrócimy do naszych seksi figurek
Mitaginka masz swój nowy artystyczny avatarek
Ducha-mamy taki sam suwaczek(wiekowo), mój brzucho podobny tylko bardziej "rozlazły" -Twój kształtniejszy
Morgaine - fajna z Ciebie kobietka, zobaczysz już niedługo pożegnamy brzucholki i wrócimy do naszych seksi figurek
Mitaginka masz swój nowy artystyczny avatarek
Podziel się: