reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
MOrgaine nareszcie wiem z kim pisze :-D

piekna z Ciebie kobieta i wcale nie gruba (to określenie rezerwuje dla siebie :-D )

śliczne masz dzieci :-)

coz jeszcze powiedziec - Asiunia jest pod wrazeniem :-D :-D

kochane dziewczyny wiedzialam ze podniesiecie mnie na duchu;) dzieki so much!:D
do okularow juz dobral sei Mlody i jak M mi nie naprawi to do optyka musze smigac ale na pewno nie przed porodem bo caly czas leze:(
zle sei cos dzieje ale ....o tym na kwietniowym bo to nie ten watek;)

p.s. ja sobie kazda z was inaczej wyobrazalam i potem jak zdjecia to szok:)
a to ze myslalas ze starzej to chyba temu ze 3cie dziecko w drodze;) chociaz i tak wszystkie wygladacie mlodziej.....

ta klaudencja na pewno przesadza. my wszystkie jesteśmy wielorybami w swoich oczach...ale cóż
ja dzisiaj układałam trochę ciuszki w szafie (no dobra 2 bluzki powiesiłam - mam pustą szafę bo schowane ciuszki nieciążowe) i już tak tęsknię za normalnym rozmiarem!!! nawet jeśli to będzie 38 czy 40 (mój wzrost i rozmiar 40 to naprawdę duuuużo) to niech już będzie nieciążowe!!

morgaine, ale fajna baba z ciebie :-D z pazurem! ale zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam! ne wiem czemu, ale ubzduralam sobie, ze masz blond wlosy ;-)
i fajne dzieciaki, wstaw ich wiecej!!!

Alexandro - jaki ty masz fajowy suwaczek,
Morgaine - no proszę jaka piękna lady , tak jak aenye napisała, taka babka z charakterem.

Nie wiem czy sie ze mną zgodzicie ale dziewczynki, któe mają mieć dziewczynki (ale mi wyszło;-))mają te brzuszki troszkę inne od tych "chłopięcych", pomijając te wszystkie przesądy itp

reklama
Zuzanna fajowy brzucho :) ale gdybyś nie napisała to myślałabym, że jesteś dłużej w ciąży niż ta druga brzuchatka
Ducha-mamy taki sam suwaczek(wiekowo), mój brzucho podobny tylko bardziej "rozlazły" -Twój kształtniejszy :)
Morgaine - fajna z Ciebie kobietka, zobaczysz już niedługo pożegnamy brzucholki i wrócimy do naszych seksi figurek ;)
Mitaginka masz swój nowy artystyczny avatarek :)

Do góry