reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

mitaginka brzuszek rewelka :-D sama bym sie z checia zamienila :-) Ty mozesz miec duzy i ciezki bo i tak lezysz, a ja zmuszona lataniem po domu poprosze ten Twoj zgrabniutki :-D

reklama
mitaginka, ale laska jesteś :) A brzusio już spory :) Tylko pozazdrościć. Ja to się taka kulka zrobiłam w tej ciąży. Ale czego chcieć z moimi 160 cm, brzuch ogromny mam i do przodu wywalony ;P

cucumber,madziarkas-to witam w klubie.Brzuch jak owal i do przodu,ale co tam,po pierwszej ciąży szybko zrzuciłam i teraz też tak będzie;-) Nie ma się czym przejmować.Małe jest piękne,a ciałka do kochania nigdy dosyć:))

Laski- fajne brzucholki,

Madziarkas - zwłaszcza pierwsza fotka suuper, w drugiej troche stół psuje kadr i mogłoby być mniej doświetlone (w takim klimacie jak pierwsze), ale moim zdaniem powinnaś swoją połówkę namówić na lustrzaneczkę, żeby móc więcej pokombinować bo w dobrą stronę idziesz

Mitaginka- ech....., teraz to już w ogóle w kompleksy wpadnę :) nawet słowa, że dzidzia wszystko wynagrodzi no tak, tak.....ale trzeba będzie się potem nagimnastykować żeby wrócić do formy, mi samo nie zeszło. Jak karmiłam to miałam większy apetyt niż w ciąży, potrafiłam nakarmić w nocy juniora potem szur do kuchni po bułę bo byłam głodna jak smok... :) dopiero jak skończyłam te nocne podjadania i się ograniczyłam to zaczęłam gubić kg.

Mitaginka super:)to ja też Wam pokaże jaki mam brzuszek-to ja wczoraj z moją siostrą cioteczną, która na dniach powinna urodzić(ja z tym bardziej wystającym brzuszkiem;)chociaż to trochę złudzenie że mam większy-bo Ola ma bardziej rozłożony a ja bardziej do przodu-no ale jak ktos nas widzi to wszyscy się dziwią, że to ona już rodzi a nie ja;)

IMG_8262.jpg

Zuzanna fajna fotka, ale widać że ona jest bliżej porodu bo bardzo nisko brzuszek, dużo nizej niż Ty

Mitaginka artystyczna dusza i w Tobie się obudziła :-) supcio

Zuzanna no faktycznie Twój brzusio większy się wydaje, fotka świetna - fajna pamiątka będzie

reklama
Do góry