reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
aenye,baby-ogromne gratulacje dla Was,śliczne dzieciątka,po prostu cuudnie to wyszło)
Też niestety tak mam,że rano mój domek jest mniejszy niż wieczorem...ale to nic,oby wszystko było dobrze!
Też niestety tak mam,że rano mój domek jest mniejszy niż wieczorem...ale to nic,oby wszystko było dobrze!
..aenye
Mama grudniowa'06
dziekuje, dziewczynki, ciesze sie, ze sie wam podoba ;-) bo nie ukrywam, ze zdjecia buzki w 3D to moglyby budzic strach jakby mi sie tak w nocy przysnilo i nie byloby to moje dziecko.. pewnie obudzilabym sie przerazona mam tez jedno zdjecie, na ktorym wyglada jak mala Buka.. tak sobie zartuje, ale wiem, ze to tylko glupi efekt komputerowy, a pewnie jest najcudniejszy w swiecie :-)
nati, spokojnie, nabierze cialka ;-) zreszta juz niemalo wazy. ja tez widze same wystajace zebra ;-)
nati, spokojnie, nabierze cialka ;-) zreszta juz niemalo wazy. ja tez widze same wystajace zebra ;-)
reklama
jest śliczny my wybieramy się na usg 4d za kilka tygodni i już nie mogę się doczekać, a na razie we wtorek idziemy na zwykle usg i jestem bardzo ciekawa czy pan doktor potwierdzi, że to chłopak bo ostatnio mówił, ze na 90 % co do brzuszka to mnie się robi coraz większa piłeczka-już nikt nie ma wątpliwości, ze jestem w ciąży-z tym, że do tej pory jakoś się tak bardziej rozkładał, a teraz mam dosłownie taką zmniejszoną piłkę do koszykówkiale tez wieczorem mam większy niż rano, nie jakoś znacznie, ale mimo wszystko ja widzę różnicę
Podziel się: