reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

baby_55 śliczny brzusio, już taki całkiem ciążowy :)

Ja mam podobnie, jak Asiunia, wieczorem jest znacznie większy :) Chyba za bardzo się opycham :)

reklama
Aenye super zdjęcia i śliczny synuś :tak: jakby cię wybudzili ze słodkkiego snu w rytm serduszka mamy to też byś ziewała ;-)

..aenye jaki śliczny człowieczek :-) Nie widziałam jeszcze czegoś takiego i mój mąż, któremu właśnie pokazałam Twoje zdjęcia namawia mnie, żebyśmy się skusili na 3D. Wrażenia musiały być niezapomniane :-)

aenye,baby-ogromne gratulacje dla Was,śliczne dzieciątka,po prostu cuudnie to wyszło:))

Też niestety tak mam,że rano mój domek jest mniejszy niż wieczorem...ale to nic,oby wszystko było dobrze!

Aenye - śliczny synalek :) Rozwaliło mnie to ostatnie zdjęcie z uśmiechem, sama teraz się śmieję. Słodkie to jest :) Humor mam na wieczór poprawiony, już się nie mogę doczekać, aż swoje maleństwo podpatrzę :)

dziekuje, dziewczynki, ciesze sie, ze sie wam podoba ;-) bo nie ukrywam, ze zdjecia buzki w 3D to moglyby budzic strach :-D jakby mi sie tak w nocy przysnilo i nie byloby to moje dziecko.. pewnie obudzilabym sie przerazona :-D mam tez jedno zdjecie, na ktorym wyglada jak mala Buka.. :-D tak sobie zartuje, ale wiem, ze to tylko glupi efekt komputerowy, a pewnie jest najcudniejszy w swiecie :-)

nati
, spokojnie, nabierze cialka ;-) zreszta juz niemalo wazy. ja tez widze same wystajace zebra ;-)

reklama
jest śliczny:) my wybieramy się na usg 4d za kilka tygodni i już nie mogę się doczekać, a na razie we wtorek idziemy na zwykle usg i jestem bardzo ciekawa czy pan doktor potwierdzi, że to chłopak bo ostatnio mówił, ze na 90 %:) co do brzuszka to mnie się robi coraz większa piłeczka-już nikt nie ma wątpliwości, ze jestem w ciąży-z tym, że do tej pory jakoś się tak bardziej rozkładał, a teraz mam dosłownie taką zmniejszoną piłkę do koszykówki:)ale tez wieczorem mam większy niż rano, nie jakoś znacznie, ale mimo wszystko ja widzę różnicę:)

Do góry