Na szczęście dla mnie święta to zawsze przyjemny czas. Zdarzyło się oczywiście, że spędziłam je w bardziej nerwowej lub smutnej atmosferze, ale jednak zawsze cieszyłam się na ich przyjście
. W tym roku spędzam je w rodzinnym domu, z najbliższymi. Co do prezentów to jeszcze nie wszystkim kupiłam. Dla siostry zaplanowałam jakąś biżuterię, dla taty porządną torbę na laptopa, babci jakąś dekorację do domu, a mamie lokówko - suszarkę Savion, bo mają bardzo stylowe produkty, tak więc będzie nie tylko praktycznie, ale też oryginalnie
.
reklama
Ja też uwielbiam święta, ale dla własnego dobrego samopoczucia robię wigilię u siebie, żeby nie musieć jeździć z jednego końca miasta na drugi i nie przejeść się...
Za to pierwszy dzień świąt u teściów, a drugi u mojej mamy więc muszę zadbać tylko o śniadania i kolacje :-)
Za to pierwszy dzień świąt u teściów, a drugi u mojej mamy więc muszę zadbać tylko o śniadania i kolacje :-)
reklama
mitaginka-ja przepisu nie mam- jakos zawsze wszytsko na oko robie naszczescie z dobrym skutkiem. Zawsze robie z suszonych grzybowa i to jest taka tradycyjna grzybowa. nigdy nie mrozilam grzybow ale mrozone to smakujja jak swierze wiec to taka delikatna zupka. na swieta chyba sie nie nadaje tak mi sie zdaje
Podziel się: