reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

Ojjj mi też się marzą takie rodzinne duże święta,póki babcia nasza żyła cała rodzinka się zjeżdżała do nas czyli do babci bo z nią mieszkaliśmy,całe kuzynostwo,ciotki,wujkowie itd.a po śmierci babci już ani razu się nie spotkaliśmy wszyscy razem:/.

reklama
Ja staram sie to wprowadzać u mnie i robię wigilię u siebie, ale i tak nie wszyscy przychodzą, siostra męża do swoich teściów, brat męża też do swoich teściów, więc ich rodzice a moi teściowie spędzaja wigilię tylko z nami

A my jak co roku,wigilia najpierw u moich rodziców,potem u męża,a święta potem całe u jego też,więc nie muszę szykować jedzonka,w którym i tak jestem noooga :-p

ja niestety mam podobnie jak Emi. wigilia najpierw u rodzicow potem u tesciow. swieta jeden dzien u tesciow drugi u rodzicow, w tym roku nie pracuje ale w zeszlym w wigilie bylam po 12 godz pracy w hipermarkecie i potem te 2 wigilie. marzylam o lozku i spokoju. Mi sie marzy zeby u nas byla wigilia bylo by to mniej meczace dla mnie a tak to przez to jezdzenie nie lubie swiat :(.

To ja dodam swoj, troche 'przeterminowany' ;) bo z poczatku 23 tyg....

IMG_0936.jpg

reklama
Do góry