Ojjj mi też się marzą takie rodzinne duże święta,póki babcia nasza żyła cała rodzinka się zjeżdżała do nas czyli do babci bo z nią mieszkaliśmy,całe kuzynostwo,ciotki,wujkowie itd.a po śmierci babci już ani razu się nie spotkaliśmy wszyscy razem:/.
reklama
Ja staram sie to wprowadzać u mnie i robię wigilię u siebie, ale i tak nie wszyscy przychodzą, siostra męża do swoich teściów, brat męża też do swoich teściów, więc ich rodzice a moi teściowie spędzaja wigilię tylko z nami
*emi*25
teraz podwójna mamusia
A my jak co roku,wigilia najpierw u moich rodziców,potem u męża,a święta potem całe u jego też,więc nie muszę szykować jedzonka,w którym i tak jestem noooga
ja niestety mam podobnie jak Emi. wigilia najpierw u rodzicow potem u tesciow. swieta jeden dzien u tesciow drugi u rodzicow, w tym roku nie pracuje ale w zeszlym w wigilie bylam po 12 godz pracy w hipermarkecie i potem te 2 wigilie. marzylam o lozku i spokoju. Mi sie marzy zeby u nas byla wigilia bylo by to mniej meczace dla mnie a tak to przez to jezdzenie nie lubie swiat .
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
MARTUŚQ4- co tam rozstępy Dla dzidzi liczy się przytulne mieszkanko
alexandra- baaaardzo ładnie
alexandra- baaaardzo ładnie
alexandra_73
MARTUŚQ - uroczy brzucholek !!!
U
użytkownik 838
Gość
reklama
alexandra_73
piekny brzusio - dranissimo,taki zgrabniutki !!!
Podziel się: