reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

reklama
koot, slicznie!!!

skrzyneczka
- tez gigant brzuchol :-D jeny, wasze dzieci maja tam plac zabaw.

Aenye - no miejsca do biegania to tam sporo, ale to u teściów więc nie na codzień :) Standardowo to 36m2 i plac zabaw pod blokiem ;) Ale teraz to jak mąż ma wolne, to wziął się za drzewka a my mogłyśmy się z młodą na słoneczku wygrzewać :)

Aenye - no miejsca do biegania to tam sporo, ale to u teściów więc nie na codzień :) Standardowo to 36m2 i plac zabaw pod blokiem ;) Ale teraz to jak mąż ma wolne, to wziął się za drzewka a my mogłyśmy się z młodą na słoneczku wygrzewać :)
teraz nie wiem cyz to ja źle ayene zrozumiałam czy ty:-)ja zrozumiałam,że w brzuszkach tyle miejsca jak na placu,ale to niech ayene się wytłumaczy sama:-D

teraz nie wiem cyz to ja źle ayene zrozumiałam czy ty:-)ja zrozumiałam,że w brzuszkach tyle miejsca jak na placu,ale to niech ayene się wytłumaczy sama:-D

ja zrozumialam tak samo - ze w brzuszkach plac zabaw, widac ..aenye sie zle wyslowila, bo jakies nieporozumienia wyszly :p hehe

no może macie rację dziewczyny :) Ja to nawet o tym miejscu w brzuszku jako placu zabaw nie pomyślałam :) bo mi się widaje, że młody ma tam coraz mniej miejsca na jakiekolwiek większe brykanie :)

P1130057.jpg

Kolejne zdjęcie z serii "życie wielorybów", nowa bluzeczka, żeby nie było, że nie pokazałam.
w tle moje torby do szpitala

reklama
Do góry