reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

pola fajny ten twój Kubuś i widzę że kurteczkę macie z HM , miałam mojemu kupić taką ale największa jest na 86 więc rękawy będą zaraz krókie
pathanka no guz niesamowity , ale za to Jasiek super chłopak ,a na tym ostatnim foto superowo się śmieje

reklama
Wszystkie dzieci cudowne!!! Bez wyjątków :-)

A tutaj Olis (czego mama nie zrobi zeby miec chwilę dla siebie :-D)
Olis i papier toaletowy to widok codzienny :-D
Olis zjada sam kisielek z żurawinką i owocami babci
I tak mogłoby byc cały dzień :-D
Nasza prywatna wiewiórka (widok z kuchni, siedzi przed samym oknem)

super chłopczyk :-) ale mamo powinnaś po dupie dostać za ten tv:tak::tak:

Proszę - przykład niezbyt głodnego dziecka:-D
Tatę to przerosło:ninja2:

oj Igor też tak serki zjada...:rofl2::rofl2:

To ja dodam kilka zdjątek z wizytu u znajomych a dokładnie na roczku mojego męża chrześniaka :)))

hahahaha ostatnia fotka wymiata świetny chłopczyk:-):-)

Ula - Oli bosski , kisielek szamie ślicznie, telewizor mój nie ma aż tak pięknego kineskopu ;-) - moje ręce w niego wycierają ; a wiewióra cudo
Dziunka - Asia prawie na każdym zdjęciu ma super uśmiech, a upackać się potrafi jak ta moja
AZA - ostatnie zjęcie świetne , skąd ta minka jakby fukał :-D?
A tu moje panny z dziadkiem i ja z Gonią już po ceremonii

Ania zdjęcie z dziadkiem 1KLASA pięknie się dziewczynki prezentują dziadek również:tak::tak:
a Ciebie jak zwykle nie widać...:nerd::nerd:

oj ale przystojniak :-D:-D

A to mój panicz z pierwszym guzem i jako pan porządnicki

no guz niezły ważne ze już po nim nic nie zostało a Jasiu śliczny:-):-) z guzem i bez

Ania my mamy rozmiar 12-18 msc i dobra jest:) Kuba gore nosi w takim rozmiarze ale spodnie 18-24 bo te dlugie nogi:) bo mniejszy rozmiar to jak po mlodszym bracie heh:D
martolinka wszystkie zdjecia sa z lutego;) widocznie tak na fotkach wyszlo, ze mniejszy czy cos:)
dziunka to zycze syneczka:) oczywiscie w najodpowiedniejszym dla Ciebie czasie;)
pathanka wow ale guz, szok:) Moj mial juz kilka guzow ale nie az takich:) musialo bolec :( a synek oczywiście uroczy:) chyba ma ciemna karnacje, co nie?:)

Ania my mamy rozmiar 12-18 msc i dobra jest:) Kuba gore nosi w takim rozmiarze ale spodnie 18-24 bo te dlugie nogi:) bo mniejszy rozmiar to jak po mlodszym bracie heh:D
martolinka wszystkie zdjecia sa z lutego;) widocznie tak na fotkach wyszlo, ze mniejszy czy cos:)
dziunka to zycze syneczka:) oczywiscie w najodpowiedniejszym dla Ciebie czasie;)
pathanka wow ale guz, szok:) Moj mial juz kilka guzow ale nie az takich:) musialo bolec :( a synek oczywiście uroczy:) chyba ma ciemna karnacje, co nie?:)

Tak ma ciemną po tatusiu.

Pathanka - guz konkret, a jak to mówi przysłowie szewc bez butów chodzi, więc synek sprząta wszędzie tylko swój pokoik omija:-D
Aga - ja mam tak zawsze - albo patrzę w obiektyw z głupią miną, albo nie widzę, że robią fotę i jestem poskręcana...

reklama
Do góry