reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Dziewczynki Wasze dzieci są cudowne! :-)

Oto Oliś-Bob Budowniczy :-)
DSC05599.jpg DSC05604.jpg

Oliś i kulki

DSC05664.jpg DSC05665.jpg

Sesja łóżeczkowa :-)
DSC05644.jpg DSC05623.jpg

Kreatywne zabawy z tatusiem :-)

DSC05735.jpg

Mój Dziubek ;-)
DSC05706.jpg

Dziewczynki
:-)

Załączniki

• DSC05608.jpg
    DSC05608.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 45
reklama
gawit - prawdziwa prawdziwa kobietka;) a co na Dukanie jest i codziennie sie wazy??:)
sliczne loczki;)
)
ona nie ;-) ale ja tak i był czas, że ważyłam się kilka razy dziennie i młoda podpatrzyła i teraz jak tylko wchodzi do łazienki to sama wagę wyciąga :-)

Wyjatkowa - ślicznie razem wyglądacie....
AZA - słodki dzieciak ;-)
Nefretete - po przebudzeniu super fota.... aż od razu micha się śmieje do monitora ;-) mojej nie obcinałam włosów, bo jej wolno rosną. tak samo jak siostrze ;-)
Ula - ulalala .... budowle z klocków imponujące .. a w kulkach widać, że szczęśliwy szkrab

A tu Konradek przed ścięciem i po :)))

Jejku jaki słodziak!!!!

Witam. Wszystkie maludy wyglądają nieziemsko. Bardzo podobają mi się nowe fryzurki po ścięciu. Moja Marysia ma długie włosy, wchodzące juz prawie do oczu i chciałabym ją zabrać do fryzjera. Nie wiem tylko jaka fryzure można zafundować dziewczynce. Jakies porady?
Oto modelka: zaraz po obudzeniu sięZobacz załącznik 329873i zaraz po jedzeniu Zobacz załącznik 329874
Głównie grzywke ma taką bujną.. wiec jedyne co mi przychodzi do głowy to poprosić o fryzure 'na chłopaka' albo wziąść samej maszynke..... :(
Któraś z was ścinała już dziewczyne?

:-Dsuper fotki:-D

Ja ścinam grzywkę i właśnie Asia komicznie wygląda ale że zaczesujemy na bok to nie jest tak źle,a na prosto wygląda tak:
Zobacz załącznik 330148 hehhehehehehe
I zrobię tak jak zrobiła bratowa A. Amelce też dziwnie rosły włosy, z jednej strony krótkie, z innej długie , ale poczekała aż jej podrosną te krótsze do ramion i ciachnęła do ucha na równo wszystkie. Od tego czasu ma boskie włoski :tak:
A na stojące kłaczki i inne szopy są dobre płyny dla dzieci żeby włosy się nie elektryzowały i lepiej rozczesywały.

Ja mojej robie kitki. Zawsze też byla histeria i odpuszczałam, ale pare dni temu powiedziałam Majce ze jej krzywdy nie robie i zawiazałam 2 kity :-) Oczywiscie darła sie, ale nastepnego dnia było juz o niebo lepiej, teraz gumki leża na stole i jak tylko mała wstanie , bierze je i przychodzi do czesania :-D:-D:-D:-D

Fajnie że ryczy, a nie ściąga, bo moja to ściąga w ciągu sekundy.

Dziewczynki Wasze dzieci są cudowne! :-)

Oto Oliś-Bob Budowniczy :-)
Zobacz załącznik 330007 Zobacz załącznik 330006

Oliś i kulki

Zobacz załącznik 330003 Zobacz załącznik 330008

Sesja łóżeczkowa :-)
Zobacz załącznik 330005 Zobacz załącznik 330002

Kreatywne zabawy z tatusiem :-)

Zobacz załącznik 330011

Mój Dziubek ;-)
Zobacz załącznik 330004

Dziewczynki
:-)

Zaspany Olinek the best!:tak:

gawit jaka mama taka corka;)
Ulenka - super synuś :) a jak pieknie buduje z klockow, moj ma takie same klocki i je uwielbia...
anawawka - dzielo w ramke oprawic i powiesic;)

reklama
A ja znów Was pomęcze nami :):) Marcel bob budowniczy oraz przymierzanie wiosennego zestawu - musze jeszcze dokupic jakis szaliczek czy chustke pod szyje :):)IMG_2657.jpgIMG_2656.jpgZdjęcie0006E002gfgfE001.jpg

Do góry