reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Dziunka - ano one prawie ciągle w biegu, a śniegu dowaliło w całej centralnej Polsce ;-)
Gawit
- nie przejmuj się , większość co je widzi myśli, że to bliźniaczki..;-), są zdziwieni jak im mówimy, że między nimi 15 miesięcy różnicy;-)

mój 3 latek przedszkolaczek na pasowaniu ( dla tych co nie widzieli ;-) )
Zobacz załącznik 510249

Co za piękny widok, mama może być dumna:tak:

Cleo jaki z niego przystojniak a duma go rozpiera, że hej...

To wrzuce mojego przedszkolaka... oraz ja w roli przedszkolaka :)))

Aza Ty to tam mieszasz się z tłem - taka jesteś drobniutka, a twój synek też przedszkolak że hej!! Przytulne to jego przedszkole
ależ te dzieciaki nam rosną - skarby.. :tak:
A tu - mała artystka ;-)Zobacz załącznik 510657

a tu - "podróż w czasie.." ktoś widzi podobieństwo...? ;)Zobacz załącznik 510662Zobacz załącznik 510661

Artystka wypisz, wymaluj mamusia. Super takie porównanie, ja tak byłam w dzieciństwie podobna do swojej mamy

AZA, Cleo super macie Przedszkolaków:tak:;-)

mary Sonia podobna do Ciebie:-)

a tu kilka zdjęć moich urwisów

Pola aż Ci zazdroszczę:zawstydzona/y: rośnie Ci ten Wojtuś i Kubuś oczywiście też:tak:
Jaka piękna zima :szok:, superowe macie sanki

Anawawka
co za dumne przedszkolaki, cudne macie te dziewczynki

ANAWKA faktycznie jak bliżniaczki, słodkie i jakie dumne przedszkolaczki.
A widok z balkonu to masz taki że dałabym sobie głowę urwać że gdzieś na wsi mieszkasz w domku........a nie w stolicy w bloku.:tak:

reklama
Obiecana dynia z dodatkami ;-)
dynia.jpgbabyzdynka.jpgcdbabzdynka.jpg

Do góry