reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Albumik

no własnie dziwne bo kilka zdjeć z Helką i Emi nie chce mi wejść
spróbuje jeszcze raz
cos mi nie chca wejsc inne foty
DSCF7336 [małe].jpgIMG_0485 [aa].jpgDSCF6590 [opuchlizna].jpgDSCF6902 [opuchlizna].jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Super zdjęcia a Hela w leżaczku czadowa
:-)
Odjazdowy piec kaflowy.
i jeszcze mamy kuchnie kaflową (ale w niej nie palimy) wsadzony jest blat elektryczny i piekarnik
kilolek widziała,nawet sie pytała czy pale w tej kuchni :-D
mąż przerobił tak kuchnie,a mi tak średni sie to podoba,bo kupe miejsca ta kuchnia zajmuje i bym wstawiła tam jakąś szafke czy coś

Sawi słodkie masz córeczki :-) A jaka piękna pani doktor!!!

A tu trochę nas z przedwczoraj, tylko mnie nie skrzyczcie za tą zimową czapę, byłam pewna że jest mróz na dworze i ciepłe czapy znowu wyjęłam a tam "prawie upał":-D

DSC00752.jpgDSC00749.jpgDSC00750.jpgDSC00751.jpg

Tu moja pływaczka :-)

DSC00754.jpg

A takie święto lasu miały wczoraj nasze brzdące ;-) rano Asia spała w poprzek materaca na poduchach a Julka z nogami pod swoim łóżkiem:-D samo zdjęcie nie za bardzo, bo nie chciałam im tam fleszować co chwilę więc pstryknęłam tylko jedno i widzę teraz że pasek od aparatu też chciał być na zdjęciu;-)

DSC00755.jpg

reklama
Dziunka, extra fotki!!Asia z wywalonym językiem-czad..no i jak śpi słodko..Julcia pływaczka bomba:-)
To troszku moich laseczek;-)
Marysia:
DSCF1648.jpgDSCF1833.jpgDSCF1841.jpgZdjęcie0144.jpg
I Martusia:
DSCF1820.jpgDSCF1822.jpgDSCF1823.jpgDSCF1838.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry