reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Super fotki!!!:-)
AniaSm
Fanka BB :)
sawi fajne te twoje dziewczyny
Jacek_i_Jagoda
Super zdjęcia a Hela w leżaczku czadowa:-)
Odjazdowy piec kaflowy.
Odjazdowy piec kaflowy.
sawi
szczęśliwa żona i mama
i jeszcze mamy kuchnie kaflową (ale w niej nie palimy) wsadzony jest blat elektryczny i piekarnikSuper zdjęcia a Hela w leżaczku czadowa
:-)
Odjazdowy piec kaflowy.
kilolek widziała,nawet sie pytała czy pale w tej kuchni
mąż przerobił tak kuchnie,a mi tak średni sie to podoba,bo kupe miejsca ta kuchnia zajmuje i bym wstawiła tam jakąś szafke czy coś
Sawi słodkie masz córeczki :-) A jaka piękna pani doktor!!!
A tu trochę nas z przedwczoraj, tylko mnie nie skrzyczcie za tą zimową czapę, byłam pewna że jest mróz na dworze i ciepłe czapy znowu wyjęłam a tam "prawie upał"
Tu moja pływaczka :-)
A takie święto lasu miały wczoraj nasze brzdące ;-) rano Asia spała w poprzek materaca na poduchach a Julka z nogami pod swoim łóżkiem samo zdjęcie nie za bardzo, bo nie chciałam im tam fleszować co chwilę więc pstryknęłam tylko jedno i widzę teraz że pasek od aparatu też chciał być na zdjęciu;-)
A tu trochę nas z przedwczoraj, tylko mnie nie skrzyczcie za tą zimową czapę, byłam pewna że jest mróz na dworze i ciepłe czapy znowu wyjęłam a tam "prawie upał"
Tu moja pływaczka :-)
A takie święto lasu miały wczoraj nasze brzdące ;-) rano Asia spała w poprzek materaca na poduchach a Julka z nogami pod swoim łóżkiem samo zdjęcie nie za bardzo, bo nie chciałam im tam fleszować co chwilę więc pstryknęłam tylko jedno i widzę teraz że pasek od aparatu też chciał być na zdjęciu;-)
Jacek_i_Jagoda
i jeszcze mamy kuchnie kaflową (ale w niej nie palimy) wsadzony jest blat elektryczny i piekarnik
kilolek widziała,nawet sie pytała czy pale w tej kuchni
mąż przerobił tak kuchnie
Czadowo!
dziunka Super! Widzę że łóżeczko już wstawione i jak się sprawdza.
reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M