reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Poszliśmy z rana (nie tak z rana bo tata na desce musiał najpierw pojeździć:-)) na sanki i jabłuszko. Ale Dobrusia nie chciała wolała badać i studiować śnieg i lód. Spędziliśmy masę czasu na oglądaniu rosnących kryształów śniegu. Patrzeliśmy jak błyszczy i wyrzucaliśmy w powietrze dmuchając w dłonie. Chodziłem za nią z wyciągniętymi garściami a ona ładowała mi trn najbardziej błyszczący:-D. Potem wiatr nas zgonił ze wzgórza i poszliśmy oglądać sople na dachu podsadzałem ją a Dobrusia sama:-) zrywała i wnikliwie oglądała. Niestety przymarzały jej do rękawiczek.:-)
Zobacz załącznik 431289
A przy okazji fil z przed roku.
20101219018_(ALLConverter) — на Яндекс.Видео

Ale sople:-)

I znowu ja;-)
Marysia się dorwała do części maminych korali:-D
Zobacz załącznik 431981
Hipnoza na bajce o ciekawskiej małpce
Zobacz załącznik 431982
Marta ma już 2 m-ce;-)
Zobacz załącznik 431983
Nasz babiniec:-D
Zobacz załącznik 431984

Asia jeszcze nigdy nie była tak zapatrzona w bajkę:-D co ona tam ciekawego oglądała? Super zdjęcie! Martusia już taaaaaka fajna i duża, do schrupania:tak: A na ostatnie zdjęcie patrzyłam i patrzyłam - ale jesteście do siebie podobne!

maxwell jak zawsze piekne zdjęcia;-)
Martusia rosnie:tak: Marysia laleczka:-) Ty oczywiscie tez super wyglądasz:-)

edit.
jestem i ja, tzn. moj brzuch :)

sorry za jakość ale to okropne swiatlo :/
musze meza poprosic o zdjecia ;)

Zrobię Ci zdjęcie moich nóg i murzyńskiego tyłka i pogadamy:cool2: śliczny brzusio a Ty zgrabna:tak:

Pollla Ty lasko to ja mam większy brzuch, a nogi nie wiem co Ty od nich chcesz :confused::baffled::confused:

Babiniec wymiata, super wyglądacie dziewczyny!!! Martusia jaka już duża i do Ciebie podobna

Dawno nas tu nie było;-)
goniaku.jpgskacze.jpgjaskinia.jpg

schody.jpgspacer.jpgpowrot.jpg

reklama
Kikolek - dokładnie to Gosia, nie przejmuj się prawie wszyscy mają kłopot która jest która;-) na naszym osiedlu:-D:-D dla ułatwienia dodam, że Gosia ma pełniejszą buzię, a Hanka bardziej pociągłą.;-)

Do góry