reklama
AniaSm
Fanka BB :)
maxwell dziewczyny super ,ale najbardziej mi się podoba jak Marysia się w tym fotelu zwineła
pola ty babo nie narzekaj więcej na wagę ,ja się po twoich opisach spodziewałam wielkiego bębna a tu takie maleństwo
pola ty babo nie narzekaj więcej na wagę ,ja się po twoich opisach spodziewałam wielkiego bębna a tu takie maleństwo
Jacek_i_Jagoda
Poszliśmy z rana (nie tak z rana bo tata na desce musiał najpierw pojeździć:-)) na sanki i jabłuszko. Ale Dobrusia nie chciała wolała badać i studiować śnieg i lód. Spędziliśmy masę czasu na oglądaniu rosnących kryształów śniegu. Patrzeliśmy jak błyszczy i wyrzucaliśmy w powietrze dmuchając w dłonie. Chodziłem za nią z wyciągniętymi garściami a ona ładowała mi trn najbardziej błyszczący. Potem wiatr nas zgonił ze wzgórza i poszliśmy oglądać sople na dachu podsadzałem ją a Dobrusia sama:-) zrywała i wnikliwie oglądała. Niestety przymarzały jej do rękawiczek.:-)
Zobacz załącznik 431289
A przy okazji fil z przed roku.
20101219018_(ALLConverter) — на Яндекс.Видео
Ale sople:-)
I znowu ja;-)
Marysia się dorwała do części maminych korali
Zobacz załącznik 431981
Hipnoza na bajce o ciekawskiej małpce
Zobacz załącznik 431982
Marta ma już 2 m-ce;-)
Zobacz załącznik 431983
Nasz babiniec
Zobacz załącznik 431984
Asia jeszcze nigdy nie była tak zapatrzona w bajkę co ona tam ciekawego oglądała? Super zdjęcie! Martusia już taaaaaka fajna i duża, do schrupania A na ostatnie zdjęcie patrzyłam i patrzyłam - ale jesteście do siebie podobne!
maxwell jak zawsze piekne zdjęcia;-)
Martusia rosnie Marysia laleczka:-) Ty oczywiscie tez super wyglądasz:-)
edit.
jestem i ja, tzn. moj brzuch
sorry za jakość ale to okropne swiatlo :/
musze meza poprosic o zdjecia
Zrobię Ci zdjęcie moich nóg i murzyńskiego tyłka i pogadamy śliczny brzusio a Ty zgrabna
E
etna36
Gość
Pollla Ty lasko to ja mam większy brzuch, a nogi nie wiem co Ty od nich chcesz
Babiniec wymiata, super wyglądacie dziewczyny!!! Martusia jaka już duża i do Ciebie podobna
Babiniec wymiata, super wyglądacie dziewczyny!!! Martusia jaka już duża i do Ciebie podobna
Jacek_i_Jagoda
Fajne zdjęcia. Na trzecim niezła jazda:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
Jak Goni ślicznie w custeczce! (bo to Gonia? mama problemy z odróżnieniem jesli występują osobno ) i zimowe elegantki pierwsza klasa!
reklama