reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

Kilka roczkowych fotek

Fajnie, jakie szczęście z fotek bije :)

Z tego samego cyklu ;) Gośka i ja nam morzem
Zobacz załącznik 298724

Super :)

Zobacz załącznik 298725

(To co na NK , ale nie każdy posiada naszą klasę więc pozwoliłam sobie wkleić)

Uwaga!!! Mam warzywka, może coś ugotuje? :

eDIT. Cleo - tak on juz miesiąc temu zaczął chodzić

Super fota! Moja to by zjadła od razu te warzywka :D

reklama
kilolek - super chłopaki, mali przystojniacy :)
anawawka - super fotki!
wyjatkowaonaa - sliczny synuś!

To ja też sobie pozwole wkleic zdjecia mojego roczniaka (za niecale 5 godzin bedzie mial roczek:))
STA41193.jpg

STA41204.jpg

IMG_5492.jpg

dziewczyny super zdjecia:-)

Kilolek ale z Ciebie sliczna laseczk:-)
Ankawawka chyba troche wialo nad morzem co??
Pola super zdjecia a gdzie wasze ze slubu??

Gie-oska - minimalnie wiało, ja się nastawiłam na duże fale, a tu morze delikatnie było pofalowane w dali, dopiero trochę przy plaży zawiewało...
Polaa - ależ masz wysokiego synka, a jaki elegancik... fiu fiu

Gie-oska - minimalnie wiało, ja się nastawiłam na duże fale, a tu morze delikatnie było pofalowane w dali, dopiero trochę przy plaży zawiewało...
Polaa - ależ masz wysokiego synka, a jaki elegancik... fiu fiu

no polaa masakra - powtórze to co juz kiedys pisały dziewczyny ze chłop jak dąb, tak na prawde wyglada na 2 latka :tak::tak: ale Wy to juz wiecie hahaha

Ostatnia edycja:
reklama
Z tego samego cyklu ;) Gośka i ja nam morzem

ale widoczki ;-)

(To co na NK , ale nie każdy posiada naszą klasę więc pozwoliłam sobie wkleić)

Uwaga!!! Mam warzywka, może coś ugotuje? :

eDIT. Cleo - tak on juz miesiąc temu zaczął chodzić

hahaha dobre przyszły kucharz rośnie

kilolek - super chłopaki, mali przystojniacy :)
anawawka - super fotki!
wyjatkowaonaa - sliczny synuś!

To ja też sobie pozwole wkleic zdjecia mojego roczniaka (za niecale 5 godzin bedzie mial roczek:))

śliczny chłopczyk

Śliczny chłopczyk :)

A to moja łobuziara:

Asia jest niesamowita

Do góry