reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
kilolek a mi się wydawało że miał tak lekko podkręcone :zawstydzona/y: ale pewnie coś pokręciłam , koniecznie wrzuć fotkę w nowej fryzurze :tak:
cleo no powoli się Kuba przyzwyczaja do siostry i jak jest koło niej to pokazuje gdzie Lenka ma oko ,czy nos no i musimy go wtedy pilnować żeby jej tego oka nie wepchnął do środka :tak: , ale zaczyna też pomagać bo przynosi jej smoczek , wynosi butelkę czy pieluszkę , jestem dobrej myśli ;-)

ładnemu we wszystkim ładnie :-)
hehe dzieki

fotke moze sie uda jutro. Znów mi aparat padł. Podejrzewam, ze to moze nie aparat tylko ładowarka, bo zmieniłam akumulatorki, bo najpierw mi sie wydawało,z e to ich wina ale na nowych jeszcze gorzej. Jak naładowane na maxa to zrobi kilka zdjęć. Zrobiłam moze z 10 przez dwa dni i znów się nie chce właczyć no to podłączyłam akumulatorki w ladowarce a one po tych 2 dniach i 10 zdjęciach od 14 już się ładują i końca na razie nie widać. Wolałabym żeby to jednak ładowarka była popsuta...

reklama
ANIA aż się łezka w oku kręci jak się patrzy na Twoje dzieciaczki. Chyba dlatego, że Lenka jest cudowna, a Kubuś wydaje się taki opiekuńczy starszy brat. Uśmiech cudo !!!

Do góry