reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Albumik

reklama
Gaja skończyła roczek :-)
IMG_8902.JPG

IMG_8852.JPG

fajny plac a dziewczynki jeszcze fajniejsze :))
Ja też mam zdjęcia z placu zabaw ale zdecydowanie mniejszego (dwie huśtawki i zjeżdzalnia:)) :

Zobacz załącznik 296187
Zobacz załącznik 296186

Słodki chłopczyk, na drugim zdjeciu ząbki jak u mojej Asi :D

A to Madelenka dzisiaj na Halloweenowych polowach ;o)
U nas chyba ze 100 dzieciakow w domu bylo, masakra :szok: az mi slodyczy braklo i musialam powyciagac wszystko co mialam pochowane extra po szafkach :szok: wszystko mi opedzlowaly :eek: heehehe... ale za to Madelenka jaki miala ubaw! nie bala sie czarwnic i innych straszydel. Gdy tylko slyszala dzwonek do drzwi to od razu pierwsza pod drzwi sie rwala :-D

Katrenki przeslodka ta twoja czarownica!!! Bombowa ;D Dzinka naprawde fajny plac zabaw, fajnie ze Joasia ma gdzie sie wyszalec.

Super fotki!!!

IZA GRATULACJEGaja słodka dynia :)

Ja też mam zdjęcia z placu zabaw ale zdecydowanie mniejszego (dwie huśtawki i zjeżdzalnia:)) :

Zobacz załącznik 296187
Zobacz załącznik 296186

2 Slicznotki! Super. Chcialabym by Oli mial sie z kim tak bawic.... achh ale ja jeszcze nie gotowa na kolejnego szkraba. Plac zabaw cudny!!!!!

U nas chyba ze 100 dzieciakow w domu bylo, masakra :szok: az mi slodyczy braklo i musialam powyciagac wszystko co mialam pochowane extra po szafkach :szok: wszystko mi opedzlowaly :eek: heehehe... ale za to Madelenka jaki miala ubaw! nie bala sie czarwnic i innych straszydel. Gdy tylko slyszala dzwonek do drzwi to od razu pierwsza pod drzwi sie rwala :-D

Katrenki przeslodka ta twoja czarownica!!! Bombowa ;D Dzinka naprawde fajny plac zabaw, fajnie ze Joasia ma gdzie sie wyszalec.

JA CHCE DO NORWEGII!!!! Ale mi sie tam u Was podoba! A Madelenka jak zwykle urocza!

IMG_8902.JPG

IMG_8852.JPG

Ulala ale wyrosla! Jest PRZESLICZNA!!!! No i 100 Lat!

SIUUUPER!!!!
A to nasze z placu zabaw:

dziunka dziewczynki jak zwykle urocze:tak::tak: a plac zabaw macie REWELACYJNY!!!!

polaa śliczny synuś i faktycznie wygląda na starszego:tak::tak:

moja synowa śliczna jak zawsze:-):-)
mam nadzieje że dużo cukierków nazbierała i z Igorem się podzieli przy najbliższej okazji ;-);-)

ale blondyneczka się z niej zrobiła, kochaniutka z niej dynia:tak::tak:

reklama
Do góry